Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy férfi akivel még nem találkoztunk, ismerkedünk egy ideje. Gyakran csak napok múlva olvassa el az üzenetemet, napok múlva válaszol. Mit lehet tenni? Ennyire elfoglalt? Ő is szeretne találkozni velem.
Ha csak mondja, de még időpontot sem egyeztet, hogy mikor felelne meg, akkor nem értem, hogy miért ismerkedik. Hogyha egyszer nincs ideje ismerkedni, akkor miért teszi?
Lehet tartalék vagy, lehet párja van és utolsósorban szerepel az, hogy sűrű a programja. Mindhárom verzió gáz, tehát jobb lenne, hogyha elfelejtenéd őt örökre.
Szerintem is van valakije, de ez lehet, hogy túlzott általánosítás és ő a kivétel.
Pont ismerősömnek volt most egy ilyen "kalandja", ahol kiderült, hogy a pasinak van egy ilyen se veled se nélküled barátnője.
Akkor volt neki gyanús, mikor mindig előre meg tudta mondani, hogy mikor lesz online, mikor nem. Esténként eltűnt, mikor pont, hogy ráér a legtöbb ember beszélni.
Szerintem sem komoly a szándék konkrétumok nélkül!...
Tehát,ha nincs a randinak megbeszélt időpontja,az egy idő után furcsa,ha nem érzed a lelkesedést,az is intő jel lehet.
A legbutább telefonon a legelfoglaltabb férfi is képes pár soros üzenetet megírni a nőnek,aki érdekli.Ébredéskor vagy lefekvéskor,az illemhelyen ülve vagy két falat ebéd között,kávészünetben,ágyban,akárhol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!