Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy férfi akivel még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy férfi akivel még nem találkoztunk, ismerkedünk egy ideje. Gyakran csak napok múlva olvassa el az üzenetemet, napok múlva válaszol. Mit lehet tenni? Ennyire elfoglalt? Ő is szeretne találkozni velem.

Figyelt kérdés
Nagyon jó lenne találkozni vele. Ő is azt írta hogy nagyon jó lenne találkozni már. Mit csináljak? Nagyon jó volt vele beszélgetni. Videóval is beszéltünk már 2x. Nem tudom, nem akarom elfelejteni, ő érdekel. :)
2023. júl. 6. 19:10
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Lehet, hogy nincs neki okostelója, így nem tud mindig net előtt lenni (pl.: nekem sincs). Lehet, hogy valóban elfoglalt, vagy nem tudja rendszerezni az életét.
2023. júl. 6. 19:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
És meg van már a találkozó időpontja? Mert, ha már egy ideje beszéltek és nincs konkrét időpont megbeszélve, akkor annyira mégsem akar veled találkozni.
2023. júl. 6. 19:39
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Biztos van felesége vagy nője.
2023. júl. 6. 19:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak mondja, de még időpontot sem egyeztet, hogy mikor felelne meg, akkor nem értem, hogy miért ismerkedik. Hogyha egyszer nincs ideje ismerkedni, akkor miért teszi?

Lehet tartalék vagy, lehet párja van és utolsósorban szerepel az, hogy sűrű a programja. Mindhárom verzió gáz, tehát jobb lenne, hogyha elfelejtenéd őt örökre.

2023. júl. 6. 20:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is van valakije, de ez lehet, hogy túlzott általánosítás és ő a kivétel.

Pont ismerősömnek volt most egy ilyen "kalandja", ahol kiderült, hogy a pasinak van egy ilyen se veled se nélküled barátnője.

Akkor volt neki gyanús, mikor mindig előre meg tudta mondani, hogy mikor lesz online, mikor nem. Esténként eltűnt, mikor pont, hogy ráér a legtöbb ember beszélni.

2023. júl. 6. 20:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem komoly a szándék konkrétumok nélkül!...

Tehát,ha nincs a randinak megbeszélt időpontja,az egy idő után furcsa,ha nem érzed a lelkesedést,az is intő jel lehet.

A legbutább telefonon a legelfoglaltabb férfi is képes pár soros üzenetet megírni a nőnek,aki érdekli.Ébredéskor vagy lefekvéskor,az illemhelyen ülve vagy két falat ebéd között,kávészünetben,ágyban,akárhol...

2023. júl. 6. 20:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Napok múlva? Akkor tényleg nagyon érdekled,ja nem....
2023. júl. 6. 21:50
 8/10 A kérdező kommentje:
Én se értem miért nem ír napokig. 5 perce mindenkinek van. Vasárnap azt írta hogy nagyon jó lenne már találkozni. De nem írt azóta.. Azt írta vasárnap hogy: leszek majd . De mikor? Nem értem.
2023. júl. 6. 22:04
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy vagy a sok közül neki.
2023. júl. 7. 08:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Mit nem értesz? Csak szórakozik veled...
2023. júl. 7. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!