Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mióta elutazott alig beszélünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta elutazott alig beszélünk...Vajon tényleg érdeklem vagy csak jobb voltam, mint a semmi és amint van jobb elfoglaltság már nem is vagyok érdekes?

Figyelt kérdés
Kb. egy hónapja elkezdtem ismerkedni egy sráccal. Nagyon jókat beszélgettünk, szerintem személyesen is volt kémia. Egy hete elutazott nyaralni, azóta max. 1 üzenet jön tőle, amiben pár szóban leírja milyen napja volt. Az egész olyan érzetet kelt, mintha csak azért írna, mert talonban tart, vagy éppen a kevés idejében akkor kerültem sorra. Ti ha ismerkedtek valakivel, akkor utazások, nyaralások alatt is tartjátok a kapcsolatot? Magamból kiindulva ha valaki érdekel akkor is szoktam érdeklődni, ha elfogaltabb vagyok, ami nálam elég gyakori.

2022. júl. 5. 12:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Az nem titok hány éves?
2022. júl. 5. 12:43
 2/10 A kérdező kommentje:
Mindketten 30 évesek vagyunk.
2022. júl. 5. 12:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagytok együtt és nyaralni van. Többet nem várhatsz el tőle. Ha mi külön megyunk nyaralni, olyankor mi sem beszélünk sokat, mert nem akarjuk a nyaraló felet kizökkenteni. Talán egy napi negyed órás telefonbeszélgetés szokott lenni, majd mesél, ha hazajött.
2022. júl. 5. 12:50
 4/10 anonim ***** válasza:
20%

Tehát eddig csak dumcsi volt, csók egyebek nem?

Ha nem igazán keres, akkor nem is igen érdekled szerintem. 1 hónap alatt már el tudja dönteni valaki, hogy tetszik-e a másik vagy sem.

2022. júl. 5. 13:16
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem történt még csók meg semmi ilyesmi. Az eddigi randizásaim során, amikből kapcsolat lett ott nagyjából 1 hónapig nem is kezdeményeztek, de folyamtosan tartottuk a kapcsolatot találkozók között, még ha egyikünk el is utazott. Igazból soha fel sem merült a kérdés, hogy vajon tényleg érdeklem-e. Most vagyok először ilyen szituban. :)
2022. júl. 5. 13:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Bármi lehet.

Én tavaly ismerkedtem egy sráccal, találkozgattunk is, aztán elment nyaralni, se kép se hang, még nagyi 1 üzenet se volt. Én nem írtam rá,, mert igazából én sem tudtam mit akarok.

Mikor visszajött, megint írt, hogy szeretne találkozni. Hát találkoztunk. Rá 2 hónapra összejöttünk, sokat találkoztunk. Aztán megint elment egy hétre a munkája miatt, kb 2 naponta írt, és elég keveset. Néha beszéltünk telefonon.

Már 1 éve vagyunk együtt, most már ha elmegy minden nap beszélünk, írásban többször is, telefonon minden este.

De az is lehet, hogy nem fog keresni. Hagyd, majd kiderül, csak nyugi.

2022. júl. 5. 13:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
*napi 1 üzenet se
2022. júl. 5. 13:39
 8/10 A kérdező kommentje:

Hagyom. :) Semmikép nem akarom nyaralás alatt zaklatni.

Csak az eddigi tapasztalataim furcsálltam az egészet. De majd lesz, ami lesz. :)

2022. júl. 5. 14:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Tényleg érdekled, ha minden nap ír.

Csak ő ír vagy te is írsz valamikor először?

Egyszer beszélhatnétek is, aztán tényleg hadd nyaraljon.

2022. júl. 6. 14:39
 10/10 A kérdező kommentje:
Oda-vissza megy. Elmeséli a napját, kérdez. Válaszolok, én is kérdezek... :)
2022. júl. 8. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!