Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha első randira ajándékot akar adni a férfi az nem "furcsa"? Neten ismerkedünk. Pl fehérneműt.
Figyelt kérdés
2023. jan. 16. 17:04
1/14 anonim válasza:
Ha egy szál virágot vagy csokit akarna adni, az még nem lenne fura, de a fehérneműből nekem nem az jön le, hogy ő komoly kapcsolatot akarna.
2/14 A kérdező kommentje:
Értem.Szerintem amúgy virágot,fehérneműt is akar adni. Csak írtam.
2023. jan. 16. 17:11
3/14 anonim válasza:
Virag meg csoki nem fura, bar tok felesleges es szamomra semleges, ha ilyen netes randi, tehat nincs elozetes ismeretseg, konnyen mellelohet barki, ki tudja, milyen csokit szeretek, stb. Minden ennel nagyobb erteku ajandek nekem egyenesen ijeszto :D
4/14 anonim válasza:
De furcsa, lehet hogy nárcisztikus, azok akarnak megvenni kilóra.
5/14 anonim válasza:
Fehérneműt semmiképpen nem adnák ajándékba első randin. Csoki, virág, az szerintem inkább figyelmesség. Az, hogy milyen csoki, milyen virág okos, figyelmes férfi kideríti még randi előtt.
6/14 anonim válasza:
Létezik olyan "virág" ami "fehérnemű". Tehát lehet 2 in 1? ;)😊
7/14 anonim válasza:
Talán picit hagyományosabb, régimódibb viselkedés első randira ajándékot vinni, de nem nagyon fura vagy ciki - ha megmarad a csoki, virág kategóriában. De a fehérnemű már fura, és szerintem el is mond dolgokat az "úriemberről" (neveletlen, tolakodó, szexmániás).
8/14 anonim válasza:
Fehérnemű? Azonnal visszaadnam neki, mert csak szexre utazik.
9/14 anonim válasza:
Mondjuk fehérneműt adni ajándékként... több, mint furcsa.
Maga az ajándékozás egyáltalán nem az.
10/14 anonim válasza:
"Értem.Szerintem amúgy virágot,fehérneműt is akar adni. Csak írtam."
Nem arra vall, hogy komoly kapcsolatban gondolkodik. Ha te komoly kapcsolatban gondolkodsz, a helyedben erősen elgondolkodnék. Nem illendő az ilyesfajta ajándék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!