Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legrosszabb, legfurcsább randiélményeitek?
Amikor egy olyan lánnyal "randiztam", akinek elég komoly beszédhiánya volt. Megértem, hogy van ilyen betegség, de ezt szerintem írhatta volna a randi előtt.
Persze szégyellhette is ezt, és lehet, hogy ezért nem szólt róla.
Egy fejjel alacsonyabb volt, mint amit telefonban mondott. Akkoriban meg nyomogombos telok voltak divatban, es nem volt facebook meg ilyenek.
A magassagaval "csak" annyi volt a gondom, hogy mint kiderult, egymagasak vagyunk, ami nekem nagyon nem jon be, mivel en sem vagyok magas.
Elhozta a nagytestű kutyáját a randira. Rögtön leszögezném, hogy imádom a kutyákat, nekünk is van. Ami kicsit zavart az az, hogy egy parkban kellett sétálni a - 10 fokban, és folyamatosan a kutyáját vezényelgette ide-oda (nem pórázon vezette, hanem elengedte..szabadon szaladgált). Folyamatosan csak róla beszélt, tőlem semmit sem kérdezett. Nekem tetszett az, hogy ennyire ragaszkodik a kutyájához, hogy ilyen fontos szerepet tölt be az életébe, de mi ketten ott egyáltalán nem tudtunk ismerkedni. A "randi" végén hazavitt és akkor tudtunk kicsit beszélgetni, míg a kutya a hátsó ülésen ült. Akkor sem kérdezett rólam semmit, hanem az exéről mesélt. Röhögve mondta, hogy az exe milyen putris házban lakik, és hogy van egy közös kisbabájuk, akit most el akar venni az anyjától, mivel a nő nem normális. Itt rákérdeztem, hogy de mégis, hogy érti ezt. Azt válaszolta, hogy a gondok a terhessége alatt kezdődtek, teljesen megváltozott, minden zavarta, mindenen problémázott. Itt majdnem megjegyeztem, hogy a hormonok megváltoztatják a nőket, de inkább hallgattam tovább. Aztán a végén még elsütötte, hogy "Na az ilyen nőket (mint az ex) úgy nem bírom..na meg a melletlen nőket sem".
Megjegyzem én sem C kosarat hordok.
Nem akartam többet találkozni vele, összességében nem tetszett a randi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!