Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy férfival ismerkedünk egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfival ismerkedünk egy ideje. Még nem tudtunk találkozni. Egy hete "eltűnt", nem ír vissza. Miért? Megbeszéltük hogy fogunk találkozni de eltűnt. Mit lehet tenni? Olyan jó vele beszélgetni.

Figyelt kérdés
2023. ápr. 1. 16:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
64%
Ennyiből nem lehet tudni. Hol akadt el a beszélgetés?
2023. ápr. 1. 16:10
 2/20 anonim ***** válasza:
81%
Semmit, nem erdekled öt, lépj tovább. Egy hete nem irt már, van neki más helyetted.
2023. ápr. 1. 16:10
 3/20 anonim ***** válasza:
5%
Megérdemled! Pont ugyanezt csináljátok ti nők.
2023. ápr. 1. 16:20
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem tudsz tenni. Soha nem találkoztatotk, ne legyen semmi elvárásod.
2023. ápr. 1. 16:24
 5/20 A kérdező kommentje:

1es: Mit írt utoljára? Ezt:

Vágyom rád nagyon!

Jövőhét sajnos nem jó, utána biztosan találkozunk, ígérem, már nagyon szeretnék veled lenni.

2023. ápr. 1. 16:32
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem ezt az eltünést. Ez még csak ismerkedés. Miért nem lehet normálisan lezárni, ha meggondolta magát?

Mondjuk valóban egyre többen csinálják ezt. Ezek szerint tekinthetjük ezt a szokásos megoldásnak… ha ez a jó. Csak akkor nem kell pampogni senkinek, aki ezt csinálja, és ugyanezt csinálják vele is.

A kérdezőt sajnálom. Nem jó ezt megélni.

2023. ápr. 1. 16:42
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

3 és mer van pár ilyen nő akkor mindenki megérdemeli?

Innentől akkor halálra szivatok minden pasit.

2023. ápr. 1. 16:43
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem írt vissza 1 hete kétséges, hogy fog a jövőben. Viszont ha visszair és nem lesz jó magyarázata, akkor búcsúzz el tőle. Én személy szerint már letiltottam volna, mert vagy mással tolja, vagy van társa.
2023. ápr. 1. 17:16
 9/20 A kérdező kommentje:
8as: jó magyarázat? Pl? Beteg volt?
2023. ápr. 1. 17:26
 10/20 anonim ***** válasza:
94%

Náthás volt, Covidos, vagy eltorte a két kezét? Meg akkor is van kamera és abban akármikor elmagyarazhatta volna, hogy mi van. Sőt tesot, szülőt is megkerhetett volna, hogy írjon egy mondatot ha fontos vagy számára de tényleg.

Én nem foglalkoznék vele többet.

Meglatod ha elő is kerül ezt elfogja még játszani bármikor.

2023. ápr. 1. 17:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!