Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy férfival ismerkedünk egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfival ismerkedünk egy ideje. Még nem tudtunk találkozni. Egy hete "eltűnt", nem ír vissza. Miért? Megbeszéltük hogy fogunk találkozni de eltűnt. Mit lehet tenni? Olyan jó vele beszélgetni.

Figyelt kérdés
2023. ápr. 1. 16:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Én ha csak nem halt meg, biztos megharagudnék rá. 🙄

Viccet félre téve, nekem ez komolytalan lenne, egy hét nagyon sok idő, nem érdekled és szerintem van neki más, akár párkapcsolata is lehet simán.

A mai világban ahol az emberek kezébe nap mint nap ott a telefon, ez nem fér bele.

2023. ápr. 1. 18:11
 12/20 anonim ***** válasza:
89%
A legjobb dolog szerintem,amit tehetsz,hogy elkönyveled szélhámosnak...
2023. ápr. 1. 18:15
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

9

Abból, amit írt, nekem az jön le, hogy csak dugni akart. Talált mást.

2023. ápr. 1. 19:15
 14/20 anonim ***** válasza:
85%
Fogadjunk nős
2023. ápr. 1. 19:15
 15/20 anonim ***** válasza:
89%
Azon a bizonyos "jövő héten", amikor neki nem volt jó, nyilván összejött mással, akivel veled párhuzamosan ismerkedett. Jobb, ha beletörődsz, hogy nem mindenki őszinte, és írogatni bármit lehet, párhuzamosan több embert is simán lehet futtatni. Sokkal egyszerűbb, mint találkozgatni és a képébe hazudni a másiknak.
2023. ápr. 2. 07:00
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Hány éves vagy? 12?

És a válaszolók? Ennyi ostobaságot...

2023. ápr. 4. 10:22
 17/20 A kérdező kommentje:

Írt tegnap reggel de azóta megint nem... Mikor kérdeztem, ezt írta:

Miért ne írnék neked...csak sok volt a gond,de most már minden oké. Nem tudom mikor ír legközelebb, azt írta hogy "írok még "..

2023. ápr. 23. 20:47
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem zard le ezt az ismerkedést. Amelyik férfi komolyan tervez veled, az nem így viselkedik, nem hagy kétségek között, hanem kiszámítható lesz.

Teljesen egyértelmű, hogy csak akkor vagy jó, ha nincs más dolga. Tartsd ennél többre magad, jobbat erdemelsz!!

2023. ápr. 23. 21:10
 19/20 anonim ***** válasza:
Tipikus...talonban tart, ha nem lesz jobb. Nyilván ismerkedik fűvel-fával, mert ha tényleg a teendői szaporodtak volna meg, akkor megírja, hogy figyelj, éjjel-nappal temetést intéztek, nem tudok jelentkezni, de x. napon vége van, türelmet kér. vagy érted, valami hasonló. De ez az eltűnik napokra, hetekre, majd újra felbukkan, mintha mi sem történt volna...azzal, aki fontos nekünk, nem így kommunikálunk...mert akkor ezek szerint ezidő alatt az se érdekelte, hogy élsz-e vagy halsz... Kell ez neked?
2023. ápr. 24. 05:52
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Velem is volt ilyen,kiderült ,hogy van valakije,rövidre zártam,nekem ilyen szélhámos nem kell. Letiltottam,nézzen mást hülyének. Remélem ,soha többet nem áll fel neki
2023. ápr. 24. 11:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!