Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit tenne a helyemben, nőként? Randizás fázis. Közösen eltolteni kívánt hétvége előtt 4 napja nem keres. Én kerestem utoljára, akkor úgy zárult a beszélgetés, hogy már ne tudjak rá válaszolni. (nő vagyok) Közösségi oldalon a pasi aktív a srác.
9
Úgy látszik akkor ez egy tendencia sajnos:)
Azóta se jelentkezett ez a lókötő?
Sajnálom! Gyökér volt... :(
Én azt untam meg, hogy társkeresőn utóbb 4 olyan pasi is volt, akikkel a randiig se jutottunk el. Pedig ők írtak rám, ők hívtak meg! Én nyitott voltam, meg kedves. Számomra is érthetetlen.
15.
Halottam már olyan verziót is, hogy nem tudják kezelni ha kapnak egy igent, megannyi elutasítás után. És inkább nem mennek el a randira pl. Vagy nem írnak vissza.
Sooo sick. :(
Sajnálom, hogy így jártál. Remélem már nem sok békát kell megcsókoljunk...
16
Köszi! Nyilván rosszul esett, de azért tovább tudtam lépni ebből.
Én azt gondolom, hogy eleve egy problémás helyzetben voltak (mint oly sokan a társkeresőn), és nem akartak semmi komolyat, még randizni se igazából. Vagy másnál lehet képbe került más hölgy hamarabb.
Igazából mindegy is! :) Normális férfi szerintem tartja a szavát, én ebből indulok ki. A többi gyíkarc, olyan meg nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!