Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitörtént az oldalon? Régebben sok lánnyal tudtam beszélgetni ők is partnerek voltak benne, manapság meg senki nem hajlandó már válaszolni se!
Senki se nézi az üzeneteket. Nekem is ott a piros jel, hogy van új üzi, de már úgy egy éve. Sajnos nincs olyan funkció, hogy nem fogadok privátot. Pedig jó lenne.
Gyorsan beleuntam, hogy felváltva jönnek a dickpickek, meg a gyalázkodások. Sorra tiltottan le a küldőit.
Ez így sokkal egyszerűbb, hogy egyáltalán nem nézem meg az üzeneteket, a piros jelet meg már megszoktam.
Az oldalon az ismerkedés tényleg halott.
Maga az oldal nem fulladt be teljesen. Csak a felnőtt párkapcsolat kategória. Ugyanaz a 4-5 ember hisztizik ugyanazon.
én is szerettem itt beszélgetni, bár már párom van, szeretek új embereket megismerni. Egy sráccal lassan 1 éve beszélgetünk, ő az egyetlen aki nem akar kapcsolatod és nem megyek tőle a falnak. Azóta sem találtam érdemi embert aki csak beszélgetni akart hátsó szándék nélkül.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!