Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitörtént az oldalon? Régebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitörtént az oldalon? Régebben sok lánnyal tudtam beszélgetni ők is partnerek voltak benne, manapság meg senki nem hajlandó már válaszolni se!

Figyelt kérdés

2019. júl. 14. 09:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Én személyszerint sok troll üzit kaptam és már kedvem sincs megnézni az üzeneteket emiatt.
2019. júl. 14. 09:14
 2/16 anonim ***** válasza:
85%
Nem azért járunk fel egy anonim oldalra, hogy ismerkedjünk. Itt pont ez a jó, hogy senki nem ismer senkit. Ismerkedj a badoon és társain, azok valók arra.
2019. júl. 14. 09:15
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem kimondottan ismerkedés miatt beszéltem lányokkal itt, de még is okosabb lettem, voltak jó beszélgetések stb, a badoo meg ezeket hagyjuk, semmire nem jó!
2019. júl. 14. 09:26
 4/16 anonim ***** válasza:
62%

Senki se nézi az üzeneteket. Nekem is ott a piros jel, hogy van új üzi, de már úgy egy éve. Sajnos nincs olyan funkció, hogy nem fogadok privátot. Pedig jó lenne.

Gyorsan beleuntam, hogy felváltva jönnek a dickpickek, meg a gyalázkodások. Sorra tiltottan le a küldőit.

Ez így sokkal egyszerűbb, hogy egyáltalán nem nézem meg az üzeneteket, a piros jelet meg már megszoktam.

2019. júl. 14. 09:38
 5/16 A kérdező kommentje:
Akkor ez az oldal is meghalt !
2019. júl. 14. 09:45
 6/16 anonim ***** válasza:
62%
A millió alkategória szétszórja az embereket, meg a boszorkányüldözés az ismerkedni vágyók ellen.
2019. júl. 14. 09:46
 7/16 anonim ***** válasza:
93%

Az oldalon az ismerkedés tényleg halott.

Maga az oldal nem fulladt be teljesen. Csak a felnőtt párkapcsolat kategória. Ugyanaz a 4-5 ember hisztizik ugyanazon.

2019. júl. 14. 09:52
 8/16 anonim ***** válasza:
91%
Ha valaki egy kérdéssel vagy válasszal kapcsolatban ír, mert mondjuk olyan személyesebb dolgot szeretne megosztani velem, amit nem szívesen ír le nyilvánosan, akkor szoktam neki válaszolni, ha megfelelő stílusban ír. A dögunalmas, minden előzmény nélküli ismerkedős üzeneteket ("szia, van kedved ismerkedni?", "Szia, hány éves vagy?" "Merre laksz?") vagy a rbancozást, kvaanyázást válaszra sem méltatom.
2019. júl. 14. 09:53
 9/16 anonim ***** válasza:
68%

én is szerettem itt beszélgetni, bár már párom van, szeretek új embereket megismerni. Egy sráccal lassan 1 éve beszélgetünk, ő az egyetlen aki nem akar kapcsolatod és nem megyek tőle a falnak. Azóta sem találtam érdemi embert aki csak beszélgetni akart hátsó szándék nélkül.

19L

2019. júl. 14. 10:05
 10/16 A kérdező kommentje:
Nyolcas ezt meg is ertem , tobbiknek is igaza van nagyon leromlott az oldal en is azt veszem eszre van par ember aki ugyan azt irja ki mindig csak mashogy fogalmazva es ennyi!
2019. júl. 14. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!