Mit lehet tenni abban az esetben, ha senki nincs ezen a világon akivel őszintén tudnál beszélgetni?
Ha csak beszélgetni szeretnél valakivel/akárkivel, akkor miért a randizáshoz írtad a kérdést ?
A családodtagjaid közül sem hallgat meg senki ?
Véletlen írtam ebbe a kategóriába, nem szeretnék randizni senkivel sem.
Családom nincsen.
Az hogy tényleg őszintén a legmélyebb gondolataimat elmondani talán olyan még nem volt vagy ha volt is akkor is max igy közeli barátokkal piálás közben de akkor is csak a mélyréteg felszínét mondtam
és igazából azt vettem észre már nagyon régóta hogy nekem teljesen mások a gondolataim mint a legtöbb embernek!
Nem nem akarok minden áron más lenni mint a többiek tudom hogy sokan vannak igy hogy ők mások akarnak lenni és emiatt tudatosan más hogyan viselkednek de őszintén elég nehéz igy be illeszkedni barátokat szerezni vagy akar barátnőt... nem egyszer veszekedtem már emiatt a barátokkal mert teljesen mas véleményen erkölcsi hangon voltunk de még szülők is sokszor csodálkoznak hogy mikre tudok gondolni (semmi perverz vagy ártalmas gondolat) inkabb ilyen filozófiai gondolatok stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!