Lehet nagyon erőltetem ez a barát keresést? Senki nem keres, nem akarnak velem beszélgetni. Pedig már 23 éves férfi vagyok. Miért?
Figyelt kérdés
Minden nap szeretnék valakivel beszélgetni, de senki nem keres. Mennék velük pedig.
Jó lenne egy lány barát is, de a mostani sem keres.
2018. okt. 27. 13:15
1/9 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg a Társkereső oldalakat.
Ezeket a lányokat meg hagyd rá,nem jösz be nekik.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem jön be a társkereső oldal, nekem személyesen kell találkoznom először. :)
2018. okt. 27. 13:21
3/9 anonim válasza:
Velem is úgy volt hogy először neten irogattunk egymásnak majd személyesen találkoztunk.
Amugy meg itt is lehet barátkozni.;)
4/9 anonim válasza:
Keressed te őket. Ha erre van szükséged
5/9 A kérdező kommentje:
Én hiába keresem, ha nem hajlandó válaszolni, vagy csak pár szóban beszél.
2018. okt. 27. 15:17
6/9 anonim válasza:
Ezen az oldalon nem szeretnél barátkozni?
Nem értem miért kell olyanok után futnod akik tojnak rád.Sok lehetőség van az életben barátkozásra.
7/9 A kérdező kommentje:
Sajnos az itteni emberekkel már elkezdtem beszélgetni, de őkis eltűntek.... Meghát vannak it elég fura emberek,
2018. okt. 27. 16:01
8/9 anonim válasza:
Az itteniek lekopnak egy idő után?
9/9 A kérdező kommentje:
Igen.
2018. okt. 29. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!