Mit tegyek, hogy 25 évesen, ne legyek érzelmes? Úgy érzem senkinek nincs szüksége rá! El akarom nyomni az érzéseket.
Szociopata csak akkor lehetnél, ha gyerekkorodban ért volna trauma, de így felnőttként már cseszheted. Esetleg próbáld beverni a fejed valahova, mert ilyen "balesetek" után egyesekben eltörik valami, és beteg, empátiára képtelen pszichopaták lesznek, szóval talán ez a legjobb esélyed..?
Vagy esetleg megpróbálhatod az önsajnálatot kiirtani magadból, az talán könnyebben menne, mint hátrahagyni az emberi érzelmek teljes spektrumát.
Véleményem szerint ha elnyomod az érzéseid akkor csak gyengébb vagy, mivel elzárod magad a világ elől. Ha most érzelmes vagy akkor inkább maradj is úgy (persze tudd uralni a negatív érzelmeid), mivel hosszú távon így leszel boldogabb. Katonának állas helyett próbáld magadat szeretni mikor egymagad vagy.
Valahonnan hallottam, hogy egy barátnő a boldogság mellékhatása és nem okozója. Belegondoltam és nekem elég logikusan hangzik, mivel ki akarna olyan emberrel lenni aki magát se szereti és keserű?
Lélek lábason fedő megremeg, nme kell használni amíg csak lehet.
Az érzelmeket sokan értelmezik félre. Azt hiszik, aki érzelemmentes (egykedvű) az egy gonosz alak. Pedig nem. Az érzelmek használatának visszafogása és az emberekkel való normális bánásmód kb annyi örömet ad annak, aki nem tud normálisan érzelmeket kifejezni vagy nem akar az érzelmi hullámzásai miatt krízist az életében. Részemről az emberekkel való normális bánásmód van az első helyen. Ehhez minimális érzelem elegendő és mégsem hiszik, hogy egy sátán vagy. Érzelmet akkor mutatok ha nagyon muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!