Felmondok a munkahelyemen. Írnátok nekem egy csattanós érzelmes rövid búcsúszöveget ami a kollégáknak szólna?
Tessék:
Szerettem itt dolgozni, de máshová visz az élet.
Köszönöm, hogy veled, de most búcsút intek néked!
:))
2. verzió:
Szerettem itt dolgozni, de máshová visz az élet.
Köszönöm, hogy veletek, de most búcsút intek néktek!
:))
Na, most én mé lettem lepontozva?!
Minden kritériumnak megfelel a segítségem!
Csattanós, érzelmes, rövid búcsúszöveg, ami a kollégáknak szól.
Írjál akkor jobbat, ha tudsz! :P
Most ez jó.
Erről az jut eszembe ha én mentem tovább akkor inkább a csendben lelépést választottam.
Volt is egy hely ahonnan úgy léptem le hogy beültem az autóba azt hazamentem. Email-ben felmondtam, bementem a pénzemért azt hello.
De én nem is írnék semmit, mennék ahova kell azt kész, minek ezt túlbonyolítani.
Mivel a munkám itt véget ér, elbúcsúzom szépen!
Ne sirassatok engem el, nem lépkedek jégen!
Amíg hiányzok, az e-mail váltás mehet,
De a főnöknek ajánlom: ne anyázzon nekem!
Örömtáncot se járjon, ha kedves az élte,
mert az öreg kaszás bíz hamar eljön érte!
Ez megfelel?
Teszem fel a kérdést, hogy itt pontvadászat van?
Azt hittem véleménnyilvánítás, írás- olvasás- okulás.
A munkahelyi búcsúzáshoz ha olyan jó a légkör (mint írod) a jó szöveghez egy tányér süti és egy üveg inni való is passzol
Kedves utolsó!
Ezen az oldalon sokan nem arra használják a "pacsi" kezeket, amire való. pofára adják a jelöléseket, nem a válasz helyességtartalmát veszik figyelembe. Az én versikém is csak (legalábbis a válaszadáskor) 48% -os helyes jelzést kapott, pedig a kérdező kérdését ezzel maradéktalanul megválaszoltam. A válaszom jó volt, de akinek a vers tartalma nem tetszett, az lepontozza...... Ez csak egy apróság, nem kell ezen kiakadni.
A kérdezőnek:
Elfúj a szél engem innen, nagyon messzire,
Remélem hiányzok majd. De mégis mennyire?
Mennyire fogod hiányozni, mond, te "kedves":
Ki az árvuló helyemet árgus szemmel lesed?
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!