Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ki mit tenne a helyemben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit tenne a helyemben, nőként? Randizás fázis. Közösen eltolteni kívánt hétvége előtt 4 napja nem keres. Én kerestem utoljára, akkor úgy zárult a beszélgetés, hogy már ne tudjak rá válaszolni. (nő vagyok) Közösségi oldalon a pasi aktív a srác.

Figyelt kérdés

dec. 9. 22:29
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Bocsi a hibákért, kicsit késő van már 😅
dec. 9. 22:30
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd. Nem érdekled. Van rajtad kívül más is neki. Felejtsd el
dec. 9. 22:31
 3/17 anonim ***** válasza:
90%

Ez nem a 3 napja nem keres kérdés volt már?

Szerintem ha 4 napja nem keres akkor kuka a történet... De ha megnyugtatna akkor kérdezz rá, hogy mi történt. (És csak aztán rúgd ki a francba:D)

dec. 9. 22:35
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Sztornóznám a találkozót.
dec. 9. 22:36
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

3 folyt

Visszatérve nekem többször is volt már ilyen. Volt, aki felhívott, randira hívott, a nap is le volt beszélve, aztán nem keresett többet...

Volt, aki szintén eltűnt hétvégére, ezt jeleztem neki hogy nem szimpatikus dolog. Aztán 1 hétre is eltűnt. Kérdeztem tőle, hogy miért nem mondja meg ha részéről tárgytalan a téma. Az volt a válasz, hogy ja nem tárgytalan és észre sem vette, hogy mennyi idő eltelt(?), meg bulizni volt (??), meg az anyjánál (???). És ez egy negyvenes férfi volt. Nem lett belőle randi.

dec. 9. 22:39
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Sok ember konfliktus kerülő és nem akarja bevallani hogy nem tetszik neki valami a másikban, ezért csak ghostingol, ez van.
dec. 9. 23:04
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Attol tartok, itt mar nincs dontes a kezedben, nem is fog jelentkezni.
dec. 10. 00:21
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el örökre.
dec. 10. 03:09
 9/17 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.

3-as, ez az első kérdésem a témában. Az valaki más lehetett.

dec. 10. 08:22
 10/17 anonim ***** válasza:
Ezek után tàrgytalannak tekinteném a hétvégét.
dec. 10. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!