Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy felnőtt nő miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy felnőtt nő miért nem képes válaszolni?

Figyelt kérdés
Munkámból adódóan találkoztam egy szimpatikus nővel jót beszélgettünk és ezek után néhány napra bejelöltem facebookon írtam is neki, de már 5 nap telt el és nem válaszolt. Pár évvel fiatalabb (én 29, ő 26). Semmi nyomulósat nem írtam csak viccesen reflektáltam arra, amiről beszéltünk. Most ha nem akar velem beszélni vagy úgy érzi én többet akarok és ő pedig nem, akkor miért nem mondja? Ez így olyan gáz mintha 16 évesek lennénk... Nem válaszolni, átnézni az emberen a legnagyobb parasztság szerintem. A baj az, hogy munka miatt 2 ünnep között, de legkésőbb január elején megint találkozunk és ez így kellemetlen lesz.

2022. dec. 12. 19:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem hagyd as fenébe a virtualitást. Nem ér rá fölösleges kvaterkázásokra. Koncentrálj a valós életre,

és készülj egy kellemes találkozásra.

2022. dec. 12. 19:33
 2/18 anonim ***** válasza:
89%
Lehet, nem is nézte. Ne foglalkozz vele. A nem válasz is válasz. Aki ezt nem fogja fel, az általában pont azok, akik egy nemleges válasz után tovább faggatóznak, hogy de miért nem. Vagyis igazolják, hogy a legjobb lett volna nem is reagálni.
2022. dec. 12. 19:33
 3/18 anonim ***** válasza:
86%

Nem érdekled. Munkakapcsolatnak tart és nem akar a privát szférájába beengedni hogy lásd az életét, fotóit stb.

Mindenképpen stoptáblának kezeld ezt a munka-magánélet határán és törődj bele.

2022. dec. 12. 19:38
 4/18 anonim ***** válasza:
10%
Ezer ilyen van, 30 körüli nők nem válaszolnak. Ennyit tudnak.
2022. dec. 12. 19:52
 5/18 anonim ***** válasza:
79%
Személyesen csak udvarias volt a munka miatt. De nem érdekeld. És jól sejti ha megírná hogy nem! Te az a típus vagy aki visszakerdezgetne hogy miért????
2022. dec. 12. 19:52
 6/18 anonim ***** válasza:
77%
Miért kell egy munkaügyben megismert, egyszer látott embert privát megkeresni és a magánéletébe lépni? Szánalmas.
2022. dec. 12. 19:58
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

1 részt igen igaza van a #6-nak, munkatárssal meg ilyen hasonlóakkal nem igazán kezdünk mert abból kellemetlen helyzetek adódhatnak..

Ha nem ír az annak a jele, hogy nem érdekled, (ha érdekelnéd írna érdeklődne stb..) engedd el.. Ennyi idősen ennek már le kellene esnie, hogyha nem ír magától csak mindig TE akkor 1 oldalú a dolog és nem kellene tovább kattognod rajta…

2022. dec. 12. 21:01
 8/18 A kérdező kommentje:
Ha nem akar velem beszélgetni, ismerkedni, mert esetleg nem ismer eléggé, nem talál szimpatikusnak stb. azzal nekem semmi problémám, de akkor mondja meg. Tiszteletben fogom tartani, elfogadom. Csak ez a válaszra sem méltatás olyan gyerekes.
2022. dec. 12. 21:03
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pl kéretlenbe rakja az ilyen üzeneteket és kb 2 havonta ha megnézem.

N 30

2022. dec. 12. 21:05
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
#8 igen ez elég bunkóság! De így nincs az a kellemetlen szitu, hogy “bocs nem jössz be, nem vagy szimpi”. Így egyszerűbb nekik. Nem kell indokolni csak ignorál és úgy van vele, hogy fogs fel magadtól. Így talán a következő találkozás nem lessz annyira kellemetlen.
2022. dec. 12. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!