Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy felnőtt nő miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy felnőtt nő miért nem képes válaszolni?

Figyelt kérdés
Munkámból adódóan találkoztam egy szimpatikus nővel jót beszélgettünk és ezek után néhány napra bejelöltem facebookon írtam is neki, de már 5 nap telt el és nem válaszolt. Pár évvel fiatalabb (én 29, ő 26). Semmi nyomulósat nem írtam csak viccesen reflektáltam arra, amiről beszéltünk. Most ha nem akar velem beszélni vagy úgy érzi én többet akarok és ő pedig nem, akkor miért nem mondja? Ez így olyan gáz mintha 16 évesek lennénk... Nem válaszolni, átnézni az emberen a legnagyobb parasztság szerintem. A baj az, hogy munka miatt 2 ünnep között, de legkésőbb január elején megint találkozunk és ez így kellemetlen lesz.

2022. dec. 12. 19:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a spamben landolt az üzeneted. Én azt kb negyedévente nézem.
2022. dec. 12. 21:58
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy írták, nekem is az engedélykérésbe teszi azokat az üzeneteket, amikor olyan küldi, aki nem ismerősöm. Ezeket észre sem veszem.

Másrészt meg miért is lenne kötelessége válaszolni egy talán vicces, de valószínűleg munka szempontjából totálisan lényegtelen reflektálásodra, mikor alapvetően munkakapcsolatnak tekint téged, akivel ráadásul egyszer találkozott.

2022. dec. 13. 10:34
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Azert nem ir mert nem akar veled beszelgetni. Nem akar toled semmit.

Ha udvariasan valaszolna akkor kesobb az lenne a bajod hogy miert biztatott.

Az is lehet hogy nem bujja a fb ot napi 16 oraban. Az is lehet hogy 1500 pasi jelolte ismerosnek, es te ott vagy valahol koztuk.

Az is lehet hogy nem is latta az uzenetedet mert valahol az engedelykeresek kozt van.

2022. dec. 13. 11:58
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehet nem látta. Lehet sok dolga van.

Amúgy én se nagyon nyitok meg kollégáktól üzeneteket a facen. Ha melóval kapcsolatos akkor írjon a céges emailre, ha meg nem munka akkor nem érdekel, hogy őszinte legyek. Nem szeretem az ilyen jópofizást.

2022. dec. 13. 12:38
 15/18 anonim ***** válasza:
69%

de akkor mondja meg - miért kellene egyetlen másodpercet is szánnom arra, hogy vadidegeneknek válaszolgassak?

Aztán vagy megérti, vagy nem - megsúgom: nagyon sok férfi nem érti meg, hanem tovább nyomul, kéretlen üzenetekkel, stb.

Ha te nem ilyen vagy oké, nekem meg nincs kedvem még egyszer a rendőrségre menni, mert xy NEM ért a szóból.

Azóta egyszerűen nem válaszolok, éa halálosan lesz..., hogy minek tart.

Az időm, és nyugalmam fontosabb egy random ismeretlen (max munkatárs) lelki békéjénél.

2022. dec. 13. 17:43
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

1. Lehet, hogy a spamek közé került az üzeneted és nem is látta.

2. Felnőtt férfinak meg kéne már tanulnia, meg kéne értenie, hogy a válasz hiánya is válasz.

2022. dec. 13. 18:40
 17/18 anonim ***** válasza:

Mert mindenki a FB-on történtek miatt agyal, idegeskedik, az a mérce. Ez az alapvető baj.

Személyesen mi volt ?

Na azt kell folytatni, nem ötpercenként lesni, írt-nemírt-válaszol-megsenézte bla bla bla.

Ne ez legyen a mérce :-)

2022. dec. 13. 19:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Mi lett?
2023. febr. 4. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!