Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az lenne itt a szabály, hogy nem lehet személyeskedni, és E/2 személyben válaszolni, mert különben azért tiltás járna jobb lenne a gyk felnőtt párkapcsolat rovata szerintetek?
Nagyon írta. :)
Én, ha egy kérdésre le írom az ÉN saját véleményemet, és az egyes embereknek nem tetszik, akkor én idióta vagyok, stb..
Elég szomorú, hogy név és arc nélkül, ismeretlen embereknek is mernek itt pattogni.
Ízléstelenek nagyon sokan.
Valoban jó lenne egy szigorúbb moderálás, én az 5-7 évvel ezelőtti kérdéseket, pláne azokét, akik unalmukban írnak valamit(ki mit hányt ma?) azt is töröltetném.
2 es én névvel és arccal is elküldök egy ganét a fenébe ha szemétség amit irt szóval ne arcoskodjál és nem pattogok,a gyakorinak amugy az az a lényege hogy anonim választ is lehet irni,én facebookon is vállalom magam szóval én nem az általad leirt vagyok.persze vannak indokolatlan elküldések azzal én se értek egyet.a moderátoroknak szürni kéne mi a jogos elküldés a fenébe és mi az ami csak ilyen szemétkedés jogtalanul.
4es és a szürő hogyan tudná ellenőrizné hogy valóban annyi vagy csak bepipiálta a karikát.Őszintén szólva bizonyos válaszadók és kérdezők megérdemlik hogy elküldjék őket melegebb éghajlatra annyira visszataszitóak.e/2be vagy akárhogy.ezen csak te rugózol
Olvastam Orwell 1984-t, egy remek könyv egy nyomasztó és borzasztó világról, de amit írtam annak semmi köze nincs ennek. Abban a csoportban amiben vagyok, nem érzem azt, hogy korlátoznának szólásszabadságomban, sőt inkább szabadabban tudok kérdezni ott bármiről, mint itt, mert senki sem személyeskedik, senkisem okoskodik, arcoskodik mivel ez ott tilos. Mennyivel jobban működne ez az oldal, hogyha itt is ezek a szabályok lennének. Azért a felnőtt párkapcsolatokban írtam ezt a kérdést, mert itt tapasztaltam legtöbbször a legundorítobb személyeskedéseket, arcoskodásokat, emiatt szigorítás kéne, mert a legrosszabb esetben még öngyilkos is lehet egy itteni kérdező a sok rosszindulatú válasz miatt.
Az egyik válaszolónak talán igaza van abban, hogy lehet tényleg nem kéne ez az anonymus válaszolgatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!