Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék rendőr férfivel összejönni?
Teve utcában van sok. Menj be egy transzparenssel szerintem.
A szövegét gondolom kitalálod magad is.
Üdv!
Valamelyik rendőrkapitányság előtt, csak vigyázz nehogy a gyanúsítottat nézd ki magadnak.
Vidéken városonként van 1 kapitányság, ha kisebb a település akkor lehet, hogy csak őrs, vagy kmb iroda.
Nagy fővárosunkban viszont minden kerületben van 1-1 kapitányság kivéve a BRFK XX-XXIII-mat mert az 1 kaps illetékességi területe, ezenkívül van egy csomó megyei szintű szerv, pl Gyorskocsi utcai, Teve utcai objektumok.
14:10-hez
Amúgy hova valósi vagy, meg hány éves?
Rendőr a párom..kéne mi?
Amúgy miért izgatóbbak számodra másoknál?
14:10
Szerintem az attól függ hány éves vagy. 13 évesen tuti nem menj oda, mert dobni fog 1 hátast a kiszemelt.
Szóval, hány éves is vagy?:D
Amúgy meg milyen rendőrök érdekelnek, mert van egyenruhás meg civil, és azokon belül is sokféle.
Meg ugye a rendőr is ember, bár sokan nem így tudják, és ő is eljár néha szórakozni. Azért kérdeztem, hogy hová valósi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!