Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak annak van sikere a nőknél, aki rendőr katona vadászrepülőpilóta vagy sportbajnok?
Bizonyos nőknél van csak azoknak is sikere
Ha Jó a dumád nem vagy ocsmány jol öltözködsz (jól nem pedig drágán , nem ugyan az) és még hülye sem vagy szinte bárkit megkaphatsz ha valamelyik hibádzik arra kell öszpontosítani.
Mellékesen a fiuknak meg nem tetszenek a ragyás dagadt szőrős nők
ez általánosítás, "ízlés" kérdése.
Valakinek lehet a cicafiú jön be, valakinek a katona:)
Pl. vannak csajok akik élnek halnak az egyenruhás pasikért (én is ide tartozom:D). És vannak akik nem. Te most pont belebotlottál egy ilyenbe és nem jött össze ezért az egész világ sz.ar. és az összes nú k.rva. Ugyebár?:)
Sok nőnek bejön az egyenruha. Ilyen egyszerű. A barátnőim nagyrésze is meg tud veszni az egyenruhás pasikért, olyanokért is, akik egyenruha nélkül teljesen átlagosak. Talán onnan eredeztethető, hogy az egyenruhások többsége olyan állást képvisel, ami valamilyen szintű védelmet jelent (ld.: katona, rendőr, tűzoltó), és ugyebár a nőknek genetikailag kódolva van, hogy keresik a biztonságot. Illetve az egyenruhások (és ide már a sportolók is beleérthetőek) rendszeresen edzenek, ennek köszönhetően szép a testük. Szerintem ennyivel magyarázható.
24/N (aki amúgy retteg az egyenruhától, mert félelmet kelt benne :))
Ezzel nem értek egyet! Nem volt még normális kapcsolatom, nem találtam még olyan lányt akivel le szeretném élni az életem, leginkább csak futó kalandjaim vannak...
Üdv: Egy vadászpilóta
19:48
Ha ez kritérium, akkor az egyetemistákat is kizárhatjuk a körből x)
Köztudott, h minden egyetemista alkoholista :D
Az öltönyre is ugranak. Bár végül is az is egyenruha valamilyen szinten.
Katonát, vadászpilótát, élsportolót értem. Ők tudják mit akarnak elérni, mik a céljaik. Ez vonzó lehet. (Katona alatt nem igazán a magyar hadsereg bohócait értem.)
A rendőrt viszont nem. Nyilván az utcai járőrökről van szó, leginkább velük találkozhatnak, főleg egyenruhában. Ezek között viszont akkora nyomorékok tudnak lenni, hogy az nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!