Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak annak van sikere a nőknél, aki rendőr katona vadászrepülőpilóta vagy sportbajnok?
Magyarázd már el nekem, miért lenne az frusztráció, hogy sz*rba se nézem a rendőrséget?
Sosem kiáltottam még rendőrért. Felesleges. Mire kijönnek, addig 10x megölnek/megkéselnek/összevernek/kirabolnak. A magyar rendőrség egy k-urvanagy 0. Csak dísznek vannak.
Katonaság szintén. Ha háború lenne, az átlag magyar katonának fingja nem lenne, mit kell csinálni. Gyanítom, hogy még egy puska elsütésével is gondban lennének.
A helyedben felkeresnék egy pszichiátert 82%-os.
A bölcsészetet pedig nem lehet egy lapon említeni a rendőrtisztivel.
76%, én megértem, hogy te rendőr vagy, vagy még a tiszti főiskolára jársz, és ezért érzékenyen érint, ha valaki negatív véleményt mond a szakmádról/munkahelyedről, de a tények azok makacs dolgok.
A magyar rendőrség egy NAGY RAKÁS SZ*R.
És ez nem azért van így, mert én a hasamra ütöttem, és ezt találtam ki, hanem mert az emberek döntő többsége ugyanígy érzi/látja a rendőrség helyzetét.
Bárkivel beszélek ugyanis, amikor a rendőrség szóba kerül, mindenki szinte ugyanazt mondja:
a kisembert b-szogatják minden sz-rral, a nagymenő bűnözőket meg mind futni hagyják. A cigányokhoz nem mernek hozzányúlni, még akkor sem, ha 20an kapával támadnak rájuk. Sz-rul felszereltek, sz-rul vannak fizetve, nem képesek rendet tartani.
Ez a közvélekedés a rendőrségről, akár tetszik, akár nem.
És hiába lobogtatják a nagyokosok a f*stos statisztikáikat, hogy csökkent a bűnözés, meg nőtt az eredményességi mutató, meg egyebek, ha az átlagpolgárnak az a benyomása, hogy a rendőrség nem érte van, nem őt szolgálja és nem őt védi.
Nem nagyon értek egyet néhány hozzászólással!
Rendőröket nagy részt leszólják, még is sokan fordulnak a rendőrséghez, ha baj van. Egy rendőr ezredes, tett azért, ne mis keveset, hogy ebbe a beosztásba kerüljön. A rendőr ezredes nem ér semmit az utcai járőrök nélkül és a járőrök sem érnek semmit az ezredes nélkül. Lenézik őket, még is hívják őket, ha kell igen is megállítják az elkövetőt és mindent megtesznek, hogy felgöngyölítsenek egy ügyet. Persze vannak olyanok akik csak úgy elvannak az őrsön, de melyik szakmában nincs ilyen? Igen, hibázni is tudnak, mert a rendőr is csak ember!
Katonákról. Tény, hogy nem a Magyar Hadsereg a legjobb, legszervezettebb. Még is ők voltak a vörös iszap katasztrófánál, és volt, hogy 3 nap alatt aludtak 10 órát, tudom mert a testvérem ott volt! Külföldi szolgálatot, missziót vállalnak, ahol a nap 24 órájában életveszélyben vannak. Igaz, senki nem kényszerítette őket, hogy vállaljanak missziót, önszántukból teszik, megélhetési szempontból, és mert vannak olyanok akiknek a katonaság az életük, mint másnak a motorozás, sport,..,..,..,... Kiképzésre olykor több tonna robbanóanyagot szállítanak és az egész út alatt, folyamatos az életveszély. Nem piskóta sem a rendőrök, sem a katonák élete, nem azért választják ezt a hivatást, mert másra nem jók!!!
A légierőnél szolgálok mint vadászpilóta és semmit nem érnék a deszantosok nélkül, ahogy ők sem nélkülünk. Mi megakadályozzuk, legalább is megpróbáljuk, hogy a házaitokat lebombázzák, a gyalogosok pedig azt, hogy rátok rúgják az ajtót!
Persze örüljünk mindannyian, hogy az országunkban nem dúl háború, fizikai értelemben.
Üdv ismét a vadászpilóta.
Ha megtámadna minket valami komoly haderő, sz*rt sem érne az a pár darab alig működő repülőgép, amivel a hadseregünk rendelkezik. Feltéve, hogy egyáltalán fel tudnának szállni..
A gyalogosok meg.. az egész haderő létszáma lehet kb. 20 ezer fő, és ebben mindenki benne van.. édeskevés..
Leírtam azt is, hogy nem a legjobb a Magyar Hadsereg. Hidd el a gépeinkkel kitűnően lehet feladatot végrehajtani. Örüljünk, hogy nem állunk hadban senkivel.
Minden egyes misszión meg vannak elégedve a munkánkkal, ezt az egész hadsereget érintve mondom. Nem tudom, neked van-e valamiféle tapasztalatod katonaként, mert legtöbben kívülről okoskodnak, de sokan az alap dolgokat nem tudnák végrehajtani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!