Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak tényleg az édes illatokat szeretik a nőkön?
Figyelt kérdés
Sokszor olvasom, hogy a férfiak az édes, vaníliás, szinte sütemény illatot szeretik a legjobban a nőkön. Igaz ez rátok? Ha nagyon tetszik egy nő nektek akivel sokszor találkoztok, vagy már randiztok is, egy ilyen édesebb illat jobban tetszik nektek?dec. 8. 14:59
A kérdező szavazást indított:
Férfi vagyok, szeretem ha egy nőnek édes illata van.
Férfi vagyok, utálom ha egy nőnek édes illata van.
Nő vagyok, a férfiak szeretik ha édes illatom van.
Nő vagyok, a férfiak nem szeretik az édes illatot rajtam.
Nő vagyok, utálom az édes illatokat.
31 szavazat
1/22 anonim válasza:
Rám a hányinger jön az édes illatoktól, inkább a levegő vagy fűszeres illatok jönnek be, de csak olyan esetben ha nem túlzottan erős.
2/22 anonim válasza:
Hányinger. Inkább legyen friss, tiszta.
3/22 anonim válasza:
Nem erős illatú parfüm ami tetszik. De némelyik nő úgy be van fújva hogy hányinger, ráadásul az a borzasztó erős parfüm. Inkább szerényebben mint túlzottan.
4/22 anonim válasza:
Ez kinek a pap és kinek a papné. Amúgy természetes illattal nem lősz mellé (azaz parfüm nélkül)
5/22 anonim válasza:
Undorító az édes parfüm, főleg ez a vattacukros. Különösen úgy, hogy a magyar nők nem is tudnak kulturáltan parfümöt használni, húsz fújást raknak fel. Egy minőségi termékből elég egy, max kettő.
6/22 anonim válasza:
Inkább az egyedibb, fűszeresebb illatokra szavazok én is.
7/22 anonim válasza:
Tényleg csak elég elmenni az utcán, vagy boltban pár nő mellett és a torkodban van az a sok édes illat. Nem is akármennyit fújnak magukra hanem rendesen áporodik belőlük. Az még csak-csak úgy ahogy bejön amikor valakinek kókuszos, vagy almás, de a vaníliás, vagy csokis szörnyű.
8/22 anonim válasza:
Valójában mindenki a másik természetes illatát kedveli.
9/22 anonim válasza:
Mármint, ha bejön neki a másik természetes illata.
10/22 anonim válasza:
inkább az enyhén büdös,savanykás illat ami beindít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!