Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valóban könnyebb dolga van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban könnyebb dolga van a jóképűbb/sportosabb férfiaknak a társkeresésben?

Figyelt kérdés

Vagy ez egy nagy kamu?

Csak mert több helyen olvastam olyan véleményeket is hogy rengeteg nő elhatárolódik tőlük, mivel más nők is hamarabb felfigyelnek ezekre a férfiakra. Az önbizalomhiány miatt nem mernek olyan ''magasra lőni''. Ezért inkább jönnek össze átlagosabb külsejűekkel, akik talán nem hagyják ott őket.

Ezek jöhetnek persze negatív tapasztalatokból is. Így tanultak ezekből korábbi ''jó pasis'' kalandokból.

És azt is írták, hogy ''szegény'' jó pasiknak kétszer annyit kell küzdeni, hogy bizonyítsák a hűségüket a párjuk iránt. Mivel a nők ismerik a nőket, és megpróbálják elcsalni a férfit az adott párjától kisebb-nagyobb utalgatásokkal.

Aki átlagos, vagy az alatti, mellette pedig nyugodtabbak lehetnek a nő társaik is, mivel a legtöbbeknek ELSŐ RÁNÉZÉSRE nem kellenének.

Szóval, mi az igazság?

dec. 7. 19:36
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

képzeljétek, voltam randin a feljavított, felturbózott fotóimmal, azért élőben sem vagyok ronda....

aztán láss csodát... a nő hibái sem látszódtak a fotón... a fotók nem voltak tuningolva, de a fotón pont nem látszott az, hogy a randin végig, azon a fél órán az egyik szemhéja a csajnak csukva volt!!!!!

kva furán nézett ki!!!!

azért ez jelentősebb dolog, és úgy volt fotózva, ott nem látszott!

jó, mondjuk kivételesen egyéb eltérés nem volt, de amúgy szokott lenni, sűrűn!!!

leggyakoribb az arc sminkelése, és a hurkák leszedése a képekről, meg a soványítás!

személyesen meg van +10-15 kg!

A slusszpoén, hogy randin játszotta a szépet, mosolygott, mintha jól érezné magát, minden szuper, majd otthon láttam, letiltott!

Az a durva, pedig én a hibáját elfogadtam volna... De a csaj egy borzasztó felszínes személy lehet... meglepődnék, ha a legtöbb nő nem felszínes lenne, pedig igen, tuti, hogy javarésze az!

Mégegyszer, ismételni tudom magam:

"Sőt, rengeteg nő, javarésze ma borzasztóan, elképesztően felszínes...

A legfontosabb, hogy a táskája is Birkin, Lui Vitton és hasonló sok100 ezres táskák legyenek, mert az 5.000-10.000 ft-osban nem jó vinni a sminket....

dec. 7. 21:23
 32/44 anonim ***** válasza:
21:20 A 20. és a 22. válaszoló vagy? Ha igen, várjuk a válaszaidat a feltett kérdéseinkre! 37F
dec. 7. 21:24
 33/44 anonim ***** válasza:
31. Ha voltál randin, már sokkal előrébb vagy nálam, úgyhogy gratula! :) //Bárhogy is lett a vége! 37F
dec. 7. 21:26
 34/44 anonim ***** válasza:

37F

Mi közöd van hozzá? Semmi.

dec. 7. 21:30
 35/44 anonim ***** válasza:
30 vagyok és nem vagyok ugyanaz a személy a 22-vel.
dec. 7. 21:31
 36/44 anonim ***** válasza:

Igen, de eléggé feljavított fotókkal voltam.

Saját fotókkal szinte alig állnak szóba, úgy randi is alig jön össze báttya

dec. 7. 21:33
 37/44 anonim ***** válasza:
21:30 Nincs közöm hozzá, igaz! Ahogy Neked sem kötelező ám az oldalra kommentelés! ;) 37F
dec. 7. 21:34
 38/44 anonim ***** válasza:
21:33 Igazad van! Feljavított fotókkal valamiért nekem is javult a match arány, Maestro! Ettől függetlenül, napjainkban már a randi is nagy szó! :) 37F
dec. 7. 21:36
 39/44 anonim ***** válasza:

Bem kötelező de majd én eldöntöm. Viszont az már szánalmas, hogy kérdezel valamit, amire nem jön válasz és még mindig itt erőlködsz.

Egy valamire való férfinak vagy nőnek egy randi nem nagy szó.

dec. 7. 22:20
 40/44 anonim ***** válasza:
22:20 Erőlködni, ez vicces. Mintha jelentene bármit is a válaszod számomra. Bocsi! ;) 37F
dec. 7. 22:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!