Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha első randi után el akarom megint hívni a lányt, akkor már rögtön az ötlettel írjak rá, vagy először kérdezzem meg, hogy lenne e megint kedve találkozni?
... Nagyon jól éreztem magamat veled a múltkor, és örülnék, ha újra találkoznánk. Mikor leszel szabad, és milyen programhoz lenne kedved/mit szeretnél csinálni/hova szeretnél menni?
Ha esetleg tudod a számát, szerintem sokkal jobb lenne, ha felhívnád.
Szerintem a konkrét program ötlet jobb. Amit az első írt, annak az eleje szuper, de én így írnám : Nagyon jól éreztem magamat veled a múltkor, és örülnék, ha újra találkoznánk. Arra gondoltam hogy... itt jön az ötlet ... ha van kedved hozzá.
Tökösebb mint ez a "találd ki te mi legyen" befejezés. De te tudod milyen a csaj, van akinél az a nyerő.
Nem kérdezni kell,hanem mondani. Sokkal jobban szeretjük a határozottságot.
Jól éreztem magam a múltkor és arra gondoltam,hogy legközelebb mehetnénk xy helyre,ha benne vagy. Mikor érsz rá?
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!