Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valóban könnyebb dolga van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban könnyebb dolga van a jóképűbb/sportosabb férfiaknak a társkeresésben?

Figyelt kérdés

Vagy ez egy nagy kamu?

Csak mert több helyen olvastam olyan véleményeket is hogy rengeteg nő elhatárolódik tőlük, mivel más nők is hamarabb felfigyelnek ezekre a férfiakra. Az önbizalomhiány miatt nem mernek olyan ''magasra lőni''. Ezért inkább jönnek össze átlagosabb külsejűekkel, akik talán nem hagyják ott őket.

Ezek jöhetnek persze negatív tapasztalatokból is. Így tanultak ezekből korábbi ''jó pasis'' kalandokból.

És azt is írták, hogy ''szegény'' jó pasiknak kétszer annyit kell küzdeni, hogy bizonyítsák a hűségüket a párjuk iránt. Mivel a nők ismerik a nőket, és megpróbálják elcsalni a férfit az adott párjától kisebb-nagyobb utalgatásokkal.

Aki átlagos, vagy az alatti, mellette pedig nyugodtabbak lehetnek a nő társaik is, mivel a legtöbbeknek ELSŐ RÁNÉZÉSRE nem kellenének.

Szóval, mi az igazság?

dec. 7. 19:36
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
20:21 Okés. Ezt én is így gondoltam...de utána felébredtem és szembejött a valóság... :D
dec. 7. 20:24
 12/44 anonim ***** válasza:
88%
…..egy olyan appon mit vársz ahol csak a külsődet látják?? Amúgy szerintem itt is ezerszer le lett írva, hogy de , számít a külső, viszont önmagában nem lesz elég/
dec. 7. 20:26
 13/44 anonim ***** válasza:
11%

Utolsó vagyok...

Sőt, rengeteg nő, javarésze ma borzasztóan, elképesztően felszínes...

A legfontosabb, hogy a táskája is Birkin, Lui Vitton és hasonló sok100 ezres táskák legyenek, mert az 5.000-10.000 ft-osban nem jó vinni a sminket....

Akkor szerinted párválasztásnál ne számítana borzasztó sokat a komplett megjelenés? Minden apróság nagyon fontos.

Átlagosként jó nőnél az életbe labdába nem rúgsz.

Ráadásul feljavított fotókkal is annak a fotósorozatnak a szintje alatt özönlenek be a nők.

Minden nő a saját szintje fölé próbál lőni, az elérhető legjobbat megkapni, arra próbál lőni, ami már éppen nem is reális számára...

Szóval átlagosként kb. a matcheket is felejtsd el online.

dec. 7. 20:27
 14/44 anonim ***** válasza:
64%
Nem társkeresőn kéne lógni hanem ismerkedni a való világban és nem csak társkeresési szándékkal hanem ismerős, baráti alapon nőkkel, férfiakkal vegyesen. Mert ha eljársz barátokkal és egyre csak bővül a kör akkor több lehetőséged van ismerkedni társkeresési szándékkal. De ha otthon a négy fal között csetelgetni akarsz és egy darab barátod nincs akkor persze, hogy nem akad senki.
dec. 7. 20:29
 15/44 anonim ***** válasza:
31%

Statisztikák szerint az ismerkedések, randik 80%-a ma online köttetik.

Felejtsd el azt, hogy vidéken van rá bármi lehetőség, majd a peca klubba nőket ismersz meg, vagy a foci edzésen.

Ma már mindenki otthon van a 4 fal között, senki nem jár el szikla mászó közösségbe barátkozni, mindenki a neten lóg...

Vagy szerinted hová kéne eljárni társkeresési szándékkal?

dec. 7. 20:31
 16/44 anonim ***** válasza:
20:29 Ez csak üres frázis és közhelyek gyűjteménye...a jó külsejű srácok nem szorulnak ilyenekre. Természetesen ha mégis ilyen helyeken ismerkednének, nálunk ott is sokkal sikeresebbek, vagy azok lennének... 37F
dec. 7. 20:31
 17/44 anonim ***** válasza:
0%
Vagy persze, a bomba csajok a túrakörben vagy könyvklubban ismerkednek... mindenképpen... :D 37F
dec. 7. 20:33
 18/44 anonim ***** válasza:
Akkor maradjatok egyedül. Nekem aztán mindegy.
dec. 7. 20:33
 19/44 anonim ***** válasza:
0%
20:33 Te vagy az, akinek csodálatos párkapcsolata van, de non stop itt lóg... Okés!!! :D 37F
dec. 7. 20:35
 20/44 anonim ***** válasza:
Te már csak tudod hiszen te mindent tudsz.
dec. 7. 20:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!