Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha tinderről vagy hasonló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tinderről vagy hasonló appról találkozól valakivel, és nem akarsz vele többet találkozni, általában mi annak az oka, hogy egyből lezárod vele?

Figyelt kérdés
dec. 5. 16:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
56%

"Nehogy azt hidd, hogy a férfiak nem csinálják ugyanezt. Köztük is csomó catfish van :D Pl. nem olyan jóképű, nem olyan izmos/vékony, nem olyan magas, mint azt a kép alapján gondolnám stb."

Élő példa rá Magyar Petink... 🤣

dec. 6. 12:44
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Magyar Péter jó pasi :)
dec. 6. 12:46
 13/15 anonim ***** válasza:
Kinek? 🤣
dec. 6. 16:29
 14/15 anonim ***** válasza:

"Magyar Péter jó pasi :)"

Méghogy a nők nem szeretik a narcisztikus pszichopatákat... 🤣

dec. 6. 16:30
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem egy db online társkeresős első randim volt, és szerencsém volt az úriemberrel, mert azóta is együtt vagyunk. De volt már olyan, hogy utcán szólítottak le, beleegyeztem egy randiba, aztán a randi után mondtam meg az illetőnek, hogy "bocs, de nem". Az amiatt volt, hogy semmi, de semmi közös nem volt bennünk, ill. a randi fele 2 dologról szólt: 1) mindenki idióta a munkahelyén, 2) mennyire utálja azt, hogy mennyi eü. gondja van.

Amit meg nőismerősöktől hallottam mint első randi utáni offolás okát:

- kiderült, hogy nem véletlenül nem mosolygott az illető csukott szájjal az összes képén - legalább 5 foga hiányzott és többi között is volt rohadt

- az illető lazán, szemrebbenés nélkül elmondta, hogy milyen okok miatt verte az exét

- kiderült, hogy össze-vissza keverte a csajokat a randiappon, és nem is azzal rendezte le a randit, akivel akarta volna (megkérdezte a barátnőmet, miért festette be a haját szőkére, amikor a társkeresős profilon levő vörös haja dögösebb... sosem volt a barátnőmnek vörös haja, és a társkeresőn is a saját szőke hajával volt fent)

- elegáns étterembe szervezte a srác a randit, hogy villogjon, de úgy viselkedett és olyan ruhában is volt, mint egy utolsó tróger (trottyos melegítőnadrágban káromkodott és csettingtetett a pincérnek)

- egyáltalán nem volt kémia, vonzalom (nyilván ez a leggyakoribb eset)

dec. 6. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!