Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha tinderről vagy hasonló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tinderről vagy hasonló appról találkozól valakivel, és nem akarsz vele többet találkozni, általában mi annak az oka, hogy egyből lezárod vele?

Figyelt kérdés
dec. 5. 16:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy nem tetszik. Vagy a külseje, vagy a személyiségében valami. Vagy az anyagi helyzete, vagy valamilyen szokása, pl. cigizik.
dec. 5. 16:06
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan,mint a kèpen,azaz egy hazug ember.
dec. 5. 16:38
 3/15 A kérdező kommentje:
De mivel másabb a képen, mint élőben?
dec. 5. 16:47
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy személyesen nem volt meg az a bizonyos plusz. Én általában már elsőre érzem, hogy megfogott-e az illető, vagy sem.

Adtam már esélyt olyannak, akivel nagyon jól kijöttünk a kezdetektől, de nem tetszett külsőre. Hetekig találkozgattunk, de nem alakult ki bennem semmi, így lezártam. Sokkal rosszabb volt, mintha az első talákozó után váltunk volna el, mert ő már reménykedett, hogy komolyabbra fordulhat a dolog.

Ugyanez fordítva is igaz - volt, aki csak külsőre tetszett, de már első találkozón is idegesített néhány dolga, szokása. Vele is találkoztam többször, de nyilván nem tudtam félretenni a számomra idegesítő szokásait, hiába nézett ki nagyon jól. Így tőle is elváltak útjaim.

Szóval lehet, hogy valaki szerint hüyeség, hogy azt várjuk, hogy első alkalommal érezzünk valami hűűhát, de nekem még olyan emberrel nem alakult ki kapcsolatom, akivel kapcsolatban nem éreztem már ezt a legelején.

Szóval, én ezért nem találkozom azóta 1-nél többször valakivel, ha már az elején érzem, hogy ez nem fog menni.

dec. 5. 17:10
 5/15 anonim ***** válasza:
83%

Az, hogy a csaj olyan képeket töltött fel magáról, amiken jól néz ki, magyarul addig fényképeztette magát a barátnőjével, amíg 300 képből lett 2 elfogadható és ezeket rakta fel.

A valóságban meg kiderül, hogy a képek alapján mondjuk 10-ből 7-es csaj a valóságban csak 10-ből 3-as.

Ez a legesleggyakoribb ok. Hogy a nő jóval rosszabbul néz ki a valóságban, mint a képein.

dec. 5. 17:47
 6/15 anonim ***** válasza:
72%
Hát van az tipikus icks érzés, ha az én bennem egy pillanatra is megjelenik, máris felejtős lesz a randi. Bármi ami leolt, vagy én bennem rossz érzést kelt a másik fél felé. A tipikus kényszeredett mosoly is ilyen, mert nem őszinte veled a másik. A lustaság vagy bénázás legkisebb jele is lehoz engem az életről, nem egymást keressük. Ha nem friss a ruhája, vagy bármi rossz szag megcsap. Ha csámcsog, belevág a szavamba, ha bármivel is megtöri a harmóniát. Ha hülye filmeket néz, ha fárasztó, ha túlságosan negatív, vagy mind közül a legrosszabb, ha kiderül hogy skorpió.
dec. 5. 18:05
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
#4 -> minden szavad arany. Én is főellenségnek meg hülyének vagyok nézve, ha ki merek állni az mellett, hogy márpedig igenis qrvára az első találkozás alatt eldől, hogy van-e értelme egy másodiknak.
dec. 5. 22:30
 8/15 anonim válasza:
100%
A külső is lehet egy indok ami miatt lezárnám, ha pl. egyáltalán nem úgy néz ki mint a képein, de ilyen nem igazán volt. Személyiséggel voltak problémáim a múltban, pl. hogy én próbaltam csak fent tartani a kommunikációt, ő meg alig szólt hozzá a dolgokhoz... nyilván meguntam 1-2 óra után és haza indultam, miután megmondtam neki, hogy nem fog menni. Persze van egy szorongás első találkozó előtt, de azért megkéne szólalni a randi alatt.. én ilyenkor mindig egyből elengedtem, még ha ők nem is akarták volna.
dec. 5. 23:53
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

"A lustaság vagy bénázás legkisebb jele is lehoz engem az életről, nem egymást keressük."

Félelmetes, hogy milyen tökéletes emberek vannak a világon! 😮🤣

dec. 6. 11:12
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy azt hidd, hogy a férfiak nem csinálják ugyanezt. Köztük is csomó catfish van :D Pl. nem olyan jóképű, nem olyan izmos/vékony, nem olyan magas, mint azt a kép alapján gondolnám stb.

dec. 6. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!