Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire igaz: ha egy férfinak nagyon tetszik egy nő, kezdeményezni fog nála?
Többször olvastam már ezt de elhessegettem, sőt nem egyszer én kezdeményeztem. Viszont azokban a kapcsolatokban nem is szerettek annyira, nem éreztem azt, hogy annyira kívánnának, odalennének értem, nem becsültek meg.
Most egy friss tapasztalatom van és elgondolkoztam a fenti kérdésen. Megismertem egy férfit, aki nagyon szimpatikus volt, nagyon tetszett. Azt gondoltam biztos félénkebb típus, ezért többször is kezdeményeztem nála, írtam neki, ha nem is rámenősen de igyekeztem a tudtára adni, hogy nyitott lennék rá. Nem igazán mozdult semerre a dolog… Mígnem megtudtam, hogy összejött egy másik nővel és ő kezdeményezett a nőnél. Állítólag nagyon odavan a csajért, mindent megtesz neki.
Pofára estem és kicsit sajnáltam magam, de aztán elgondolkoztam a fenti kérdésen, hogy lehet nem hiába mondogatják ezt páran. Hagyni kell, hogy a férfi kezdeményezzen, ha pedig nem lép, akkor neki nem is tetszem úgy igazán. Ha ráerőszakolom magam, annak sincs jó vége, nem becsülnek meg - hiszen nem is éreztek akkora vágyat, hogy tegyen azért, hogy egy pár legyünk.
Ti erről mit gondoltok? Érdekelnének őszinte vélemények nőktől is és férfiaktól is.
N28
11
De a nő is ha válogathat ő se fog "átlagjóskával" lenni. Ez oda-vissza működik. Egyébként ez az átlagos duma nagyon nem valid ugyanis mindenkinek más az ízlése.
Szerintem nem létezik átlag, emberek vannak (akik különböznek egymástól).
Az meg, hogy összeillik-e két ember, sokszor hónapok, évek alatt (sem) derül ki, kivéve, ha valakinek olyan fejlett a személyisége, hogy nem játszmázik és nem csapja be sem a másikat, sem magát, plusz jó emberismerő, és van türelme kívárni, hogy vajon tényleg működnek-e együtt. Azért valljuk be, az emberek nagy többsége baromi türelmetlen, hiszen alapvetően erre vagyunk már szocializálva kicsi korunktól kezde (fogyasztói társadalom).
Ha tetszik valaki és ő nem mutatja ki akkor hagyom. A nem egyenlő nem. Mindig ezzel jönnek ezen az oldalon is. Nos elfogadom és aszerint is viselkedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!