Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mennyire igaz: ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire igaz: ha egy férfinak nagyon tetszik egy nő, kezdeményezni fog nála?

Figyelt kérdés

Többször olvastam már ezt de elhessegettem, sőt nem egyszer én kezdeményeztem. Viszont azokban a kapcsolatokban nem is szerettek annyira, nem éreztem azt, hogy annyira kívánnának, odalennének értem, nem becsültek meg.

Most egy friss tapasztalatom van és elgondolkoztam a fenti kérdésen. Megismertem egy férfit, aki nagyon szimpatikus volt, nagyon tetszett. Azt gondoltam biztos félénkebb típus, ezért többször is kezdeményeztem nála, írtam neki, ha nem is rámenősen de igyekeztem a tudtára adni, hogy nyitott lennék rá. Nem igazán mozdult semerre a dolog… Mígnem megtudtam, hogy összejött egy másik nővel és ő kezdeményezett a nőnél. Állítólag nagyon odavan a csajért, mindent megtesz neki.

Pofára estem és kicsit sajnáltam magam, de aztán elgondolkoztam a fenti kérdésen, hogy lehet nem hiába mondogatják ezt páran. Hagyni kell, hogy a férfi kezdeményezzen, ha pedig nem lép, akkor neki nem is tetszem úgy igazán. Ha ráerőszakolom magam, annak sincs jó vége, nem becsülnek meg - hiszen nem is éreztek akkora vágyat, hogy tegyen azért, hogy egy pár legyünk.

Ti erről mit gondoltok? Érdekelnének őszinte vélemények nőktől is és férfiaktól is.

N28

nov. 30. 12:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
43%
Irtam már, hogy ha nem kezdemémyez, akkor bizonyára jobbra vár. Legyen a nő legalább két fokkal jobb, mint ő férfiben, akkor menni fog érte, de ha kb. egy szinten mozognak akkor a férfinek az kevés. Az átlag józsi is dögös cicababát akar pedig arra többen is rá vannak mozdulva, szal válogathat.
nov. 30. 13:40
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

11

De a nő is ha válogathat ő se fog "átlagjóskával" lenni. Ez oda-vissza működik. Egyébként ez az átlagos duma nagyon nem valid ugyanis mindenkinek más az ízlése.

nov. 30. 13:41
 13/21 anonim ***** válasza:
67%
Én választottam ki a férfit, és jól döntöttem. Tudtam a telefonszámát. Miért ne hívtam volna fel?
nov. 30. 14:00
 14/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nem létezik átlag, emberek vannak (akik különböznek egymástól).

Az meg, hogy összeillik-e két ember, sokszor hónapok, évek alatt (sem) derül ki, kivéve, ha valakinek olyan fejlett a személyisége, hogy nem játszmázik és nem csapja be sem a másikat, sem magát, plusz jó emberismerő, és van türelme kívárni, hogy vajon tényleg működnek-e együtt. Azért valljuk be, az emberek nagy többsége baromi türelmetlen, hiszen alapvetően erre vagyunk már szocializálva kicsi korunktól kezde (fogyasztói társadalom).

nov. 30. 14:01
 15/21 anonim ***** válasza:
Semennyire.
nov. 30. 14:20
 16/21 anonim ***** válasza:
#15 Azaz, ha tetszik neked valaki, annyiban is hagyod a dolgot?
nov. 30. 15:18
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha tetszik valaki és ő nem mutatja ki akkor hagyom. A nem egyenlő nem. Mindig ezzel jönnek ezen az oldalon is. Nos elfogadom és aszerint is viselkedem.

nov. 30. 15:21
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem, a mai világban a pasinak nincs értelme kezdeményezni sem, mert úgyis a nő választ.
nov. 30. 17:29
 19/21 anonim ***** válasza:
"les-fel"? Ez mit jelent?
nov. 30. 18:46
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sem kezdeményez ha túl magas a léc, ezután döntsd el szerinted túl alacsony vagy túl magasan vagy e a palinál.
nov. 30. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!