Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire igaz: ha egy férfinak nagyon tetszik egy nő, kezdeményezni fog nála?
Többször olvastam már ezt de elhessegettem, sőt nem egyszer én kezdeményeztem. Viszont azokban a kapcsolatokban nem is szerettek annyira, nem éreztem azt, hogy annyira kívánnának, odalennének értem, nem becsültek meg.
Most egy friss tapasztalatom van és elgondolkoztam a fenti kérdésen. Megismertem egy férfit, aki nagyon szimpatikus volt, nagyon tetszett. Azt gondoltam biztos félénkebb típus, ezért többször is kezdeményeztem nála, írtam neki, ha nem is rámenősen de igyekeztem a tudtára adni, hogy nyitott lennék rá. Nem igazán mozdult semerre a dolog… Mígnem megtudtam, hogy összejött egy másik nővel és ő kezdeményezett a nőnél. Állítólag nagyon odavan a csajért, mindent megtesz neki.
Pofára estem és kicsit sajnáltam magam, de aztán elgondolkoztam a fenti kérdésen, hogy lehet nem hiába mondogatják ezt páran. Hagyni kell, hogy a férfi kezdeményezzen, ha pedig nem lép, akkor neki nem is tetszem úgy igazán. Ha ráerőszakolom magam, annak sincs jó vége, nem becsülnek meg - hiszen nem is éreztek akkora vágyat, hogy tegyen azért, hogy egy pár legyünk.
Ti erről mit gondoltok? Érdekelnének őszinte vélemények nőktől is és férfiaktól is.
N28
Hát, nem tudom. Én azt szoktam gondolni, hogy igaz, pont azért, mert én is azt hallom. Ugyanakkor én sose kezdeményezek és buktam már el nagyon jó pasikat így. Utólag tudtam meg, hogy ő is odavolt értem, amikor már mindegy volt.(Pl.,mert felszedte egy bátrabb nő 😕)
Mostmár nem érdekel különösebben, mert nálam van a világ legjobb pasija. Igaz, meg kellett szülnöm🤣
Rasszista vagy, ment a feljelentés!
Hát ha másra nem is, arra mindenesetre jó lehet az ilyen tapasztalás, hogy utána kicsit jobban átérezzétek a férfiak jelenlegi helyzetét. Mert amit pl a 3-as leír most nőként, az manapság rengeteg férfinak alapélménye lett, csak férfi oldalról, és udvarlással. És emellett még sokszor bunkók, hazugok, szemetek is vele szemben, holott így is az ő büszkesége szenvedett csorbát.
Összességében meg mindkét nem esetében így látom, ha valaki után futni kell, akkor az már régen rossz. Ha kölcsönösen adják a felek egymásnak a jeleket, általában az lenne a leginkább egyenlő és tartós kapcsolathoz passzoló kezdet.
Szerintem igaz.
Volt már, hogy félreértettem, ha férfi jelelt, így biztosan hiszek benne, ha akar egy férfi valamit, akkor randira hívja a nőt.
Nem értek egyet. Ha a férfi nem látja, hogy a nő vevő rá mert pl. játszmázik les-fel akkor nem fog kezdeményezni randit értve.
De akkor se lesz belőle semmi ha nem érzi, hogy összeillenének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!