Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha egy nőnek tetszik egy férfi, abból soha semmi nem lesz? Miért a férfi választ és a nő dönt? Hogyan kezdeményezzek egy férfinál, aki nekem tetszik, úgy hogy úgy tűnjön, mintha ő kezdeményezne?
Ez egyszerű nem muszály a fiúknak kezdeményezni, ha tetszik neked és ő nem vesz észre akkor te is kezdeményezhetsz nála.
Rendben?
Óó anyám, ez a női logika! :D
Add apró jelekkel a tudtára, hogy nem közömbös számodra. Annyi női praktika van. :) Csak ne lény ribi!
Nincs abban semmi, ha a nő kezdeményez. De csak finoman,és gyorsan vonuljon vissza.
Elég fölébreszteni a férfiban a felfedezés, és a hóditás iránti vágyat..
Miért nem kezdeményezel? Mire vársz? Aztán csodálkozol ha nem jön össze. Semmi gond nincs azzal, ha egy nő szerzi meg azt akit akar! Én például örülnék neki:)
23f
én mindig bagatell dolgokat látok, hogy bejönnek
tehát pl zenéket kérek tőle, vagy cserélünk, meg ilyen hülyeségek, ezekből mindig el kezdenek érdeklődni irántam (tehát felhívtam magamra a figyelmet)
utána meg el kezd nyomulni, vagy akármi én meg olyan bizonytalanul reagálok, hogy te meg én? meg egyéb bizonytalanság, így egyfolytában azt hiszi, hogy ő kezdeményez, ő választ, ő fűz meg és ő hódít :)
Nem a 6. válaszoló vagyok, de szerintem nem az.
Az hogy milyen könnyű préda vagy az attól függ hogy normális rendes lány vagy, vagy egy rib@nc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!