Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha egy nőnek tetszik egy férfi, abból soha semmi nem lesz? Miért a férfi választ és a nő dönt? Hogyan kezdeményezzek egy férfinál, aki nekem tetszik, úgy hogy úgy tűnjön, mintha ő kezdeményezne?

Figyelt kérdés
2012. okt. 8. 15:45
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
10-esnek: Ezt a férfit eddig csak buliban láttam, ott is csak kétszer és csak nagyon rövid időre, ezért más lehetőségem nincs, mint ott összehozni valamit. Mit tanácsolsz? :)
2012. okt. 8. 16:13
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor beszélgess vele a buliban, add meg neki a telefon számod, az e-mail címed, jelöld be a facebook-on, és beszélgess vele jó sokat a neten. Aztán kérjél tőle találkozót, és hódítsd meg, vagy inkább szerettesd meg magad vele:)
2012. okt. 8. 16:18
 13/20 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés, hogy hogyan kerüljek vele kontaktba? Hogyan tudnék elkezdeni beszélgetni vele? Nyilván utána már egyszerűbb lenne a dolog. :)
2012. okt. 8. 17:08
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Pl. látod, hogy kér Sopronit vagy valami piát és odamész megkérdezni, hogy mennyibe került, mert te is szeretnél.

Vagy táncolsz vadul és "véletlenül" nekiütközöl. Aztán sűrűn kérsz bocsánatot tőle, mondjuk még meg is simogatod a karhát ahol neki mentén és szépen rámosolyogsz.

Vagy mikor ki akar menni a szórakozó helyről esetleg haza felé venné az irányt, te elé vágsz és elejtesz valamit. Remélhetőleg felveszi és megköszönöd.

2012. okt. 8. 17:15
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Ősrégi trükk, még a régi világból (nem Kádár, hanem Horhy, meg Ferencjóska): Előtte menni, és elejteni a zsebkendődet. Na de ma már papírzsebkendőt használnak, ezért helyette mást kell elejteni. Vagy tüzet kérni tőle, ha bagózol, vagy megkérdezni tőle mennyi az idő. Na de ez utcán jó, és nem szórakozóhelyen.

Haverom szívta meg annó:

-Bocsánat, nem tudod mennyi az idő?

-Hiszen neked is van órád!

2012. okt. 10. 12:42
 16/20 A kérdező kommentje:
Ez az idő téma meg olyan, hogy megmondja és megy tovább... azután is csak kell mondani valamit. Nem? :)
2012. okt. 10. 13:53
 17/20 anonim ***** válasza:
73%

Jaj istenem... a te korodban már annyi randifilm van, hogy számolni sem lehet... és mégis a te generációd TÖKÉLETESEN FANTÁZIÁTLAN!

Hát Kiscsillag! Mit szeressen benned a pasi? Mert fantáziád az nincs, az agyát nem fogod tudni megmozgatni, az ágyéka mx. 3 éjszakára kiadó (ha jó vagy az ágyba)...

pfff.

Hát kérlek alássan tessék használni a FEJED!

Ha megmondja mennyi az idő, akkor még jöhetnek keresztkérdések, hogy pl. mikor zár a hely? Meg merre van az xy utca, mert nem vagy itt ismerős. Esetleg megkérdezheted, hogy nem tud-e más szórakozó helyet, mert ezt már kezded unni. Ha igen, merre van az a hely (lehet még el is kísér).

A lényeg, hogy lökd a sódert, a story legyen ártatlan és cuki. És ennyi.

2012. okt. 10. 20:56
 18/20 anonim ***** válasza:
55%
Valamit nem jól csinálsz mert mindig a nő dönt, a pasik csak azt hiszik hogy ők cserkészik be a nőt, ha egy nőnek nem tetszik a pali semmi esélye nincs még ha bele is gebed. Most ne gyere azzal hogy (kövér,gebe,alacsony,magas,szeplős,vörös...stb) vagyok mert az mindegy ha ügyes vagy bármilyen is vagy tudsz nőies és szexi lenni, akkor majd kilincselnek a pasik csak választani kell.
2012. okt. 26. 00:46
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyenjogúság van.

Odamész, beszélgetsz vele. Okosan, kedvesen.

Érdeklődsz.

Mosolyogsz.

Búcsúzáskor legalább a nevét kérdezd meg, akkor már bejelölheted 33 közösségi oldalon.

Ha biztos vagy benne, hogy a következő bulin is találkoztok, akkor nem is kell nagyon sietned.

2012. okt. 26. 03:44
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Annyi a lényege, hogy érzékeltesd vele, hogy ő nem egy a sok ba rom közül, hanem az a valaki akire te KÍVÁNCSI vagy! Néha kérdezz rá, vagy figyelgesd, mosolyogj rá csak úgy spontán, lehetőleg ne amikor az apját temetik.

Egyáltalán semmi szégyen nincs benne, ha egy nő beszélgetést kezdeményez a fickóval. Ez még nem nyomulás.

Majd ezután fel kell mérned, hogy a fickó ezt hogyan fogadja. Ha látod, hoyg felcsillan a szeme, hogy álmai nője vaooo, leszolította, akkor érzed, hogy sínen vagy, meg még máson is leszel hamarosan! HA meg azt látod, hogy a fickó fél mondatokat vág hozzád, rádhagyja a hülyeséged, akkor érzed, hogy nem érdeklődik feléd, te pedig erre begubózól szépen, és keresel egy alkalmasabb partnert. Erről van szó.

Tudod mi a szomorú? Az,hogy ahogy leírtam ezt a fentebbi mondatot, most éreztem át, hogy belül az előbbi kategoriába akartam tartozni férfiként, de mégis az utóbbi kategoria szerint reagáltam egy csodakalassz lány kedvességére, és el is szalajtottam. Szomorú. A lényeg, legyél nyitott felé, és figyeld, mit reagál. Mindenesetre a pédám még azért volt jó mellé, mert lehet,hogy a te embered épp melankólikus hangulatban van, vagy gondterhelt, és azért válaszol félmondatokban, de közben még lehet esélyed nála. Nem kell egy leszólítással feladnod te nő, hanem még egy esélyt adhatsz neki. CSak annyi a lényeg, hogy egy levakarhatatlan dumazsák kullancs azért ne legyél a te embereddel.

2012. nov. 6. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!