Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hogyan tudnám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan tudnám elérni , hogy lépjen a pasi?

Figyelt kérdés

Egyetemre járok és van egy fiatal tanár aki megtetszett. Úgy tudom doktorit csinál, ezért kell tanítania. Lehet csak beképzelem, de olyan furcsán néz rám, intenzíven , mélyrehatóan. Nemrég volt az utolsó óránk, ahol egymásra is mosolyogtunk többször, mielőtt kiléptem volna a teremből visssanéztem, az ő tekintete is rajtam volt. A korkülönbség sem nagy köztünk, az lenne a legkisebb probléma. Az a baj, hogy kicsinek érzem az esélyt, hogy bármit is csináljon, lépjen. Órákon kívül nem találkoztam vele az épületben, de nagyon bámuljuk egymást órán viszont. Eléggé erős a vonzalom a részemről biztosan. A következő félévben is van egy óra , amit fel lehet hozzá venni, de akkor megint nem fog semmit tenni, mert etikátlan hallgatóval összejönni. Esetleg valami tipp aki járt már hasonló cipőben? Lehet még provokatívabban kéne bámulnom?🤣

N/23, ő pedig szerintem 25-26 év körüli.

nov. 27. 14:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
40%

Nemár, hogy olyan emberek adnak itt "pasizási" tanácsot, akik a f@sz szót nem merik leírni és helyette bigyónak nevezik a férfi nemi szervet. :DDD Ha nem akarsz oszcén lenni, még a pénisz is megfelel. Vagy a farok. Mindkettőt engedi az oldal. Bár én nem pasizni szoktam, remélem szívesen veszed az én véleményem is.

Valahol mindkettő oldal érveiben találok igazságot:

Amennyiben téged tanít, törvény nem tiltja, hogy két felnőtt ember egymással szexuális és/vagy romantikus kapcsolatan legyenek, de az egyetem irányelvei viszont tilthatják. Emellett, mivel tudjuk, hogy milyenek az (főleg magyar) emberek, szeretnek ítélkezni és megmondóembert játszani, kommentálni, illetve FOGNAK IS. Rozsdás bökőt ide, hogy egy páran lennének (ld. kommentek a kérdésed alatt), akik "pontgyűjtő cafkának" és hasonlóknak gúnyolnának, mert a "tanár úr f@szát szopod jobb jegyért", ami valószínű nem igaz, csak szeretnek rosszmájúskodni.

A másik lehetőség, hogy tanár úrnak barátnője vagy felesége van és esetleg titokban ismerkedik, ami szerintem NEM a te felelősséged, mert ő dönt úgy, hogy hűtlenül viselkedik, DE ha az érzéseid valósak iránta (vagy egyáltalán vannak romantikus természetű érzéseid), akkor én erre extrán odafigyelnék, hogy ne tudjon (meg)bántani (annyira). Vagy éppen nincsen senkije, de nagyon szereti a változatos szexuális életet... élő szexbabának használ és így tovább. Szóval ha ezeket kipipáltad, akkor a továbbiakban bajod nagyon nem lehet. Ha nem tetszel neki, akkor nem tetszel neki. Ha pedig nem akarja "kockáztatni a karrierjét", rosszmájú pletykák áldozata lenni, az teljesen érthető.

Abban teljesen egyetértek veled, hogyha szeretnél valamit, akkor ki kell nyitnod a szádat, egy nőnek nem kell mindig csöndben várnia a galambot. Szerintem bőven elég, ha egy lazább dologgal kezdesz.Én a helyedben, amíg tanít, fenntartanék vele egy laza de konzisztens barátságos (nem feltétlenül baráti) kapcsolatot és utána kezdeném el mélyíteni. Így megmarad a kapocs, tehát nem felejt el, de nem is lehet rád fogni, hogy valamilyen hátsó szándékod volt a jegyeiddel kapcsolatban például.

Remélem tudtam neked segíteni.

nov. 29. 10:58
 22/22 anonim ***** válasza:
84%
Sehogy ha ő nem vevő rád.
nov. 30. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!