Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom elérni, hogy további szinte lépjen a kapcsolatunk?
Van egy férfi idősebb mint én, ő kb. 40-45 éves én pedig 23 vagyok. Vannak gyermekei de elvált. Gyakrabban lájuk egymást az utóbbi időben és úgy érzem közös a szimpátia mindkét oldalról. Iskolai keretek között szoktunk találkozni de nem tanít és nem is fog. Viszont lesznek közös "munkáink" amely során gyakrabban láthatjuk egymást az elkövetekzendő időben. Hogyan tudom ezt a szimpátiát erősíteni? Közelebb kerülni hozzá?
Kicsit félek, hogy gyerknek kéz meg ilyenek, ezt szeretném elkerülni. Ami lehetőség van még, hogy ő is jár egy tudományos körbe ahova én is.
Esetleg itt vagy ez után tudok beszélni vele.
Valaki tudna ötletek adni vagy seját tapasztalatot mesélni?
Láttok-e rá esélyt, hogy ebből lesz valami vagy nem valószínű?
"Van egy férfi idősebb mint én, ő kb. 40-45 éves én pedig 23 vagyok. Vannak gyermekei de elvált. Gyakrabban lájuk egymást az utóbbi időben és úgy érzem közös a szimpátia mindkét oldalról. Iskolai keretek között szoktunk találkozni de nem tanít és nem is fog. Viszont lesznek közös "munkáink" amely során gyakrabban láthatjuk egymást az elkövetekzendő időben. Hogyan tudom ezt a szimpátiát erősíteni? Közelebb kerülni hozzá? "
Sehogy, ha normális nő lennél, ezt fel is fognád. De mivel más hajt, teszel rá, így engem se érdekel tovább a dolog... teszek rá. Szar lesz, készülj fel, ha összejön is, de te tudod kivel mikor létesítesz intim viszonyt. Sajnállak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!