Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet elérni?
Egy ember mivel tudja elérni hogy szeressék? legyen az bárki és szeresse bárki,mivel éri el,hogy érezzenek iránta
ti mivel értétek el? legyen bármi a válasz,írjátok le :)
de komolyan,gondoljatok bele ki szeret titeket ezen a földön,és a választ akarnám hallani,azt hogy miért teszi ezt.
erre jöhetne még válasz!
látszik ezzel a kérdéssel az itteni színvonal nem tud mit kezdeni,pedig egyszerű kérdés,egyszerű választ várok.
jaja,ha a fa**szomról kérnék véleményt lenne 15 is,remélem inkább az az oka hogy senkit nem szeretnek,nem az hogy ennyire verebek a kérdéshez
én is itteni válaszoló vagyok tudom, hogy a hülyeség kapósabb,de ez nem semmi azért.
Kedvesség, odaadás, figyelmesség, őszinteség, megbízhatóság, nyíltság, és egy kis őrültség, pajkosság, humor.
Egyébként ha párod épp nincs is, a szüleid, nagyszüleid biztosan nagyon szeretnek! :)
túl egyszerűen hangzik,hogy csak ennyi lenne...túl könnyű.
az egyik feltétel hogy érző ember legyen a másik,olyan akinek vannak érzései,és aztán egy egy tulajdonságon múlna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!