Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan tudnám elérni , hogy lépjen a pasi?
Egyetemre járok és van egy fiatal tanár aki megtetszett. Úgy tudom doktorit csinál, ezért kell tanítania. Lehet csak beképzelem, de olyan furcsán néz rám, intenzíven , mélyrehatóan. Nemrég volt az utolsó óránk, ahol egymásra is mosolyogtunk többször, mielőtt kiléptem volna a teremből visssanéztem, az ő tekintete is rajtam volt. A korkülönbség sem nagy köztünk, az lenne a legkisebb probléma. Az a baj, hogy kicsinek érzem az esélyt, hogy bármit is csináljon, lépjen. Órákon kívül nem találkoztam vele az épületben, de nagyon bámuljuk egymást órán viszont. Eléggé erős a vonzalom a részemről biztosan. A következő félévben is van egy óra , amit fel lehet hozzá venni, de akkor megint nem fog semmit tenni, mert etikátlan hallgatóval összejönni. Esetleg valami tipp aki járt már hasonló cipőben? Lehet még provokatívabban kéne bámulnom?🤣
N/23, ő pedig szerintem 25-26 év körüli.
Ha van egy kis esze, nem fogja a doktoriját kockáztatni egy kósza numeráért veled.
És ha nekedis van egy kis eszed, akkor nem illegeted magad előtte, hogy ezzel még nehezebbé tedd a helyzetet.
Hát igen.
A karrierjét,a doktoriját és az általános jó hírét kockáztatná,ha kavarna egy diákkal
És ebben az esetben teljesen lényegtelen,hogy csak pár év a korkülönbség
Nem bírnak a p*nájukkal, igen.. ha a vonzalmat így hívják, akkor nevezzük így. Önuralomnal rendelkezem, ha nem bírnék a p*námmal kedves Válaszoló, akkor nyomulnék rá, célozgatnék, nem állnék meg a szimpla szemkontaktusnál.
Az ember érzi amikor kölcsönös a szimpátia. Ha pedig azt érezné , hogy bámulom mint egy megszállott tinilány és nem lenne kölcsönös a vonzalom inkább kerülné a tekintetemet, mert kínosnak érezné a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!