Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hogyan tudnám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan tudnám elérni , hogy lépjen a pasi?

Figyelt kérdés

Egyetemre járok és van egy fiatal tanár aki megtetszett. Úgy tudom doktorit csinál, ezért kell tanítania. Lehet csak beképzelem, de olyan furcsán néz rám, intenzíven , mélyrehatóan. Nemrég volt az utolsó óránk, ahol egymásra is mosolyogtunk többször, mielőtt kiléptem volna a teremből visssanéztem, az ő tekintete is rajtam volt. A korkülönbség sem nagy köztünk, az lenne a legkisebb probléma. Az a baj, hogy kicsinek érzem az esélyt, hogy bármit is csináljon, lépjen. Órákon kívül nem találkoztam vele az épületben, de nagyon bámuljuk egymást órán viszont. Eléggé erős a vonzalom a részemről biztosan. A következő félévben is van egy óra , amit fel lehet hozzá venni, de akkor megint nem fog semmit tenni, mert etikátlan hallgatóval összejönni. Esetleg valami tipp aki járt már hasonló cipőben? Lehet még provokatívabban kéne bámulnom?🤣

N/23, ő pedig szerintem 25-26 év körüli.

ma 14:30
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

Ha van egy kis esze, nem fogja a doktoriját kockáztatni egy kósza numeráért veled.

És ha nekedis van egy kis eszed, akkor nem illegeted magad előtte, hogy ezzel még nehezebbé tedd a helyzetet.

ma 14:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Nos amíg neked óraadó tanárod, addig érdekellentét miatt nem kavarhat veled. Szóval várd meg, míg vége a kurzusnak. Egyetemi tanár a párom egyébként, de megmondta, hogy nem szívesen kezdenének hallgatókkal: nagyon macerás a HR process és nem éri meg.
ma 14:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hogy lefogysz!
ma 14:52
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Figyelj lehet ez neked izgalmas, hogy úgymond egy tiltott gyümölcs, de neki a karrierje a tét amiatt idáig keményen dolgozott/dolgozik. Ha van egy kis esze, csak a testi vonzalom miatt nem lép.
ma 14:53
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen, amíg órát tart nekem addig nem is fog és nem is várom el. Ha már nem tanít engem ,akkor szerintem nincs akadálya.
ma 15:02
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát igen.

A karrierjét,a doktoriját és az általános jó hírét kockáztatná,ha kavarna egy diákkal

És ebben az esetben teljesen lényegtelen,hogy csak pár év a korkülönbség

ma 15:19
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha érted az oldalát akkor minek akarod még jobban kellettni magad? Még a kedve is elmegy tőled ha van egy kis esze. Visszafelé fog elsülni a csábításod mert szarsz bele, hogy ő neki a karrierje mehet tönkre a nemi szerved miatt. De amúgy a tiéd is ugyanúgy. Azért ennyire nem kéne, hogy tüzelj.
ma 15:24
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát én személy szerint nem lennék abban olyan biztos, hogy az esete vagy. Oké, hogy rád néz, de nem lehet, hogy azért mert bámulod mint aki megkergült? Amúgy hogyan képzeled ezt el? Hogy majd ha provokatívabban viselkedsz, kirakod a melleid, szopogatod a tollat majd a folyosón, szertárban neked esik, vagy randira hív és akkor ha már nem tanít nyugodtan lesztek? Ha te veled megteszi amit nem kéne más diáklányokkal se fog kivételt tenni elvégre ők is provokatív módon viselkednek vele mert nem bírnak a pnájukkal. Így gondoltad? ^^
ma 15:40
 9/10 A kérdező kommentje:
Ennyi álszent embert. Egyébként a kelletés alatt csak annyit értek, hogy csinosan megyek, úgy nézek rá, nem volt tervben a toll szopogatás ,sem a melleim kirakása. A másik pedig az, hogy attól hogy nekem tetszik és ezért csinosabban járok be órákra vagy "kellettem" magamat nem feltétlenül kell reagálni erre. Szegény, ártatlan férfiak , akik el lettek csábítva egy gaz nőszemély által. Két ember kell ehhez. A karrierje pedig kétlem, hogy tönkremenne , ha mondjuk elkezdene ismerkedni egy hallgatóval mikor már nem tanítja.
ma 16:38
 10/10 A kérdező kommentje:

Nem bírnak a p*nájukkal, igen.. ha a vonzalmat így hívják, akkor nevezzük így. Önuralomnal rendelkezem, ha nem bírnék a p*námmal kedves Válaszoló, akkor nyomulnék rá, célozgatnék, nem állnék meg a szimpla szemkontaktusnál.

Az ember érzi amikor kölcsönös a szimpátia. Ha pedig azt érezné , hogy bámulom mint egy megszállott tinilány és nem lenne kölcsönös a vonzalom inkább kerülné a tekintetemet, mert kínosnak érezné a helyzetet.

ma 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!