Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hogyan tudnám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan tudnám elérni , hogy lépjen a pasi?

Figyelt kérdés

Egyetemre járok és van egy fiatal tanár aki megtetszett. Úgy tudom doktorit csinál, ezért kell tanítania. Lehet csak beképzelem, de olyan furcsán néz rám, intenzíven , mélyrehatóan. Nemrég volt az utolsó óránk, ahol egymásra is mosolyogtunk többször, mielőtt kiléptem volna a teremből visssanéztem, az ő tekintete is rajtam volt. A korkülönbség sem nagy köztünk, az lenne a legkisebb probléma. Az a baj, hogy kicsinek érzem az esélyt, hogy bármit is csináljon, lépjen. Órákon kívül nem találkoztam vele az épületben, de nagyon bámuljuk egymást órán viszont. Eléggé erős a vonzalom a részemről biztosan. A következő félévben is van egy óra , amit fel lehet hozzá venni, de akkor megint nem fog semmit tenni, mert etikátlan hallgatóval összejönni. Esetleg valami tipp aki járt már hasonló cipőben? Lehet még provokatívabban kéne bámulnom?🤣

N/23, ő pedig szerintem 25-26 év körüli.

nov. 27. 14:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
53%
Tévedésben élsz. Egyáltalán nem zavar ha fetrengsz előtte miniszoknyában, hajolgatsz mint egy ócska ribizli. Te fogod ha csak elintéz aztán már dob is mint a használt gumit. De akkor is te fogsz szopni, csak nem a tollat, vagy a bigyóját ha kiderül és te leszel a céda aki nem hagyta békén (még akkor is ha nem úgy történt), vagy más diaklányokkal csal meg téged. Miért nem lehet kibírni azt, hogy ő közeledjen hozzád miután már nem tanít téged? Egyébként ha feszt bámulod, az normális, hogy rád néz (mi a.... nézel), de lehet az egóját simogatod és más lánynál hasznosítja. Miért hiszed, hogy kölcsönös? Vagy ha mégiscsak az akkor miért nem bírsz magaddal? Ha olyan mértékben oda van érted akkor nem fog elfelejteni úgyse! Mit érsz el azzal, hogy provokatív, olcsó cafka módon kelletted magad? Szerinted majd becsülni fog? Nem a férfi miatt kell csinosan öltözni hanem mert igényes vagy és van saját stílusod. Nagyon nincs önbecsülésed ha ennyire viszket rá és teszel mindenre a bigyóján kívül. De folytasd tovább, majd ráfázol. 🤷🤦
nov. 27. 17:00
 12/22 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de ez szerintem nagyon fel lett fújva. Igen, az ember maga miatt is csinosan öltözik, de az a nő aki azt állítja, hogy sosem öltözött még ki csinosabban a kelleténél amikor esélyes volt, hogy találkozik egy vonzó pasival az hazudik. Nulla az önbecsülésem, amiért megtetszett egy tanár. Nem tudom miért olyan lehetetlen, hogy a szimpátia kölcsönös, vagy miért idegesít ennyire. Elárulok valamit, a mai világban az olcsó cafkák azok akik a végén megkapják a pasit. Én egész életemben szenteskedtem, visszafogott voltam, vártam , hogy a pasi majd felszed , nem történt meg mert a rámenős nők kapták meg. Visszatérve a témához, tudok várni nem probléma, de a folyamatos várakozással az ember azt éri el, hogy a végén semmi sem történik.
nov. 27. 17:09
 13/22 anonim ***** válasza:
41%
Lehetne járni titokban is. Ha mindkét fél kellően óvatos. Én megvárnám, hogy kezdeményez-e. Vagy kivársz, míg befejezed az egyetemet és te próbálsz kezdeményezni esetleg. Igen, itt mindig sok az álszent.
nov. 27. 17:27
 14/22 anonim ***** válasza:
63%
Nem drága bogaram megint tévedésben vagy, 23 évesen úgy beszélsz mintha leéltél volna 40 évet, de az az igazság hogyha téged akar nagyon-nagyon akkor más nő nem fogja érdekelni még akkor se ha az ölében akarna lejteni sztriptíztáncot, inkább elküldené a francba. Nem kell semmit csinálnod azon kívül, hogy az egyetemmel törődsz, vagyis odafigyelsz az ő óráján is. Azt hiszed, hogy más lánynak nem tetszik, nem nézegeti mint a kirakatot? Dehogynem. Egyáltalán szingli? Akarsz lenni szerető, vagy titokban a "barátnője" lenni mert mondjuk nem bírsz magadnak parancsolni és még mielőtt nem lenne az oktatód kikezdesz vele és nem mondasz le az óráiról mert a féltékenység, bizonytalanság megesz hátha más lány is eléri amit te nála? Azzal, hogy maj' kiesik a szemed, mosolyogsz sejtelmesen, "szexisen" öltözködsz stb. nem fogsz előbbre jutni. Pont hogy extrának kellene, hogy tartson eleve. Miért akarod megtartani, vagy elérni a figyelmét ha kölcsönös a dolog? Nem értem. De te se, csak abból indulsz ki, hogy minél jobban bedobod magad annál inkább beléd bolondul. Na de meddig, milyen áron? Erre is gondolni kéne. Mint írtam már csináld ahogy jónak látod, simán folytasd, növeld az egóját. Majd elválik, hogy megérte-e (szerintem nem)...
nov. 27. 17:28
 15/22 anonim ***** válasza:
33%
De próbálhatsz így is kezdeményezni. Max elutasítás esetén kicsit ciki lesz majd összefutni vele. Viszont jól is elsülhet a dolog. Sokan az asszony mellett csajoznak. Most nehogymár egy munkahely legyen az akadály..
nov. 27. 17:30
 16/22 anonim ***** válasza:
43%
Szerencsére 1 félév nem olyan nagy idő, ezt ki lehet bírni. Utána viszont szerintem menj rá. Viccen kívül. Hívd el valahova, vagy csak szimplán írj rá vmelyik felületen. Ha közönyös, akkor nincs kérdés, de lehet hogy kölcsönös lesz, és akkor legalább nyugodt lelkiismerettel fordíthatjátok komolyabbra.
nov. 27. 22:50
 17/22 anonim ***** válasza:
15%

Várd meg amíg a munkával végez és elindul.

akkor biztos hogy lépni fog

nov. 27. 22:54
 18/22 anonim ***** válasza:
53%

17#

Hát de nem tud várni,nagyon viszket már neki a nuncusa.

nov. 28. 05:56
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget. Szerintem várok kicsit, hátha majd felkeres. Nem tűnik olyan típusnak, aki értékeli ha a nő hívja el, plusz még szerintem korai lenne. Sok szemkontaktus van, de beszélni pedig igazából úgy mélyebben nem beszélgettünk, mert órán kívül sajnos nem találkoztam vele csak a buszon egyszer, de az még az elején volt.
nov. 28. 10:41
 20/22 anonim ***** válasza:
48%

"Szerintetek hogyan tudnám elérni , hogy lépjen a pasi?"

Nem akkora agysébeszet pedig ezt kitalálni. Ha már nem fog tanítani, lépni fog. Ha akkor sem, akkor sad story.

nov. 29. 03:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!