Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elérni, hogy ne lépjen félre a barátom?
Arra gyanakszom, hogy a barátom megcsal. De nem értem, hogy miért, hisz mindent megkap tőlem és szeretjük egymást. Már rákérdeztem, de tagadja az egészet. Ti mit csinálnátok a helyemben? Nem szeretnék vele szakítani, de ez nekem nagyon rosszul esik, mert nincs oka félrelépni!
Vannak jelek, amik erre utalnak. Pl.: nem nagyon akar velem szexelni, mindig arra fogja, hogy fáradt. Bár az ágybeli teljesítménye némi kívánnivalót hagy maga után...
"Hogy tudnám elérni, hogy ne lépjen félre a barátom?"
Válassz monogám fiút!
(Semmi mas megoldas nincs.)
35N
Első válaszoló, mondasz valamit. :-) Köszi a választ.
Második válaszoló: jó ötlet, de most komolyan kérdem.
Várom a további válaszokat!
Kieg.: a félrelépés oka nem kivul, a kapcsolatban keresendő (mindent megkap, ahogy irod), hanem belül, azaz fiú személyiségében van. Te a fejed tetejere is allhatsz, ha őneki olyan a szemelyisege, akkor ez mindig elő fog fordulni idorol idore. Tehát: ismerd meg, milyen! MAs bizonyitekra nincs szukseged se a huseg, se a hutlenseg tekinteteben, csakis az ő szemelyisegenek ismeretere.
35N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!