Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elérni, hogy ne lépjen félre a barátom?
Arra gyanakszom, hogy a barátom megcsal. De nem értem, hogy miért, hisz mindent megkap tőlem és szeretjük egymást. Már rákérdeztem, de tagadja az egészet. Ti mit csinálnátok a helyemben? Nem szeretnék vele szakítani, de ez nekem nagyon rosszul esik, mert nincs oka félrelépni!
Vannak jelek, amik erre utalnak. Pl.: nem nagyon akar velem szexelni, mindig arra fogja, hogy fáradt. Bár az ágybeli teljesítménye némi kívánnivalót hagy maga után...
Biztos, hogy mindent megkap?
Lehet, ha leszopod az segít.
Egy biztos.
Ha tényleg meg csal,hagyd ott a fenébe.
24/F
"Hogy tudnám elérni, hogy ne lépjen félre a barátom?" - Talán úgy, hogy hiszel neki?
Az még nem a megcsalás jele, hogy a párod nem kívánja a szexet veled, és rossz a teljesítménye, fáradt. Hanem kb. annak hogy a munkahelyén a lelkét is kileheli, és amire éppen várna amikor hazaesik az csak egy odabújás, figyelmesség, pihenés, ennyi.
Nem kellene egyből a legrosszabbra gondolni. Én nem szeretnék egy ilyen gyanakvó barátnőt, még jó, hogy nőből vagyok és van párom. Mi sem szeretkezünk minden nap, sőt...
Lehet, hogy pont az a baj, hogy mindent megadsz neki, jobban meg kellene ismerned, és rákérdezned, hogy azt a mindent amit tőled kap nem-e sok neki, talán ha ő is tudna neked valamiben segíteni... vagy menjetek el valamerre, kapcsolódjatok ki, töltsetek egy kis időt kettesben.
A megcsalás jele kb. az lenne ha sokat késik, este ha nincs veled (elment a barátaival bulizni) nem veszi fel a telefont, ki van kapcsolva, nő illata van ha hazaérkezik... ha nem laktok együtt akkor kifogásokat keres, hogy miért ne találkozzatok stb.
Jelek:
-uj alsogatyat/ruhat/parfumot vesz
-mobilja gyakran le van merulve
-elkezd ujra sportolni
-nem mer a szemedbe nezni
-neha ellenoriz teged, hogy csak ugy megjelenik es meglep a melohelyed elott
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!