Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elérni hogy belém szeressen a barátom?
Én egy 16 éves fiú vagyok és kiskorom óta tetszik egy lány aki jó barátom de pár éve rádöbbentem hogy nagyon szeretem.
Csak sajna nála fontosak a külső tulajdonságok. Hogyan vegyem rá hogy ne a külső tulajdonságaim helyezze előtérbe?
Hogyan tudnám elérni hogy belém szeressen a barátom?
Én egy 16 éves fiú vagyok
Amikor idáig elolvastam, nagyon furcsa arcot vágtam xD
Elérni ,hogy ne a külsőt nézze ,azt te nem tudod ,nem is fogod tudni ,ha nagyképü csaje ,akkor a külsőt nézi ,és felszínesen visszautasít
Ha pedig szerényebben utasít vissza ,mint 1 müvelt lány ,akkor ne mérgelődj fel tüstént és vágd hozzá az első tárgyat ami kezedbe kerül
Nézz magadba ,nézd meg ,kérdezd meg magadtól ,miért utasított vissza ,lehet az ok benned rejtőzik ,túl goromba vagy ,ha közeledben van ,túl 'górén' viselkedsz és feszült leszel ,keresd egyszer magadban a választ ,azután nála !
Ja és ,a csaj emos ,vagy valaminek az őrültje ?
PL: a ruházata furcsa ?mármint gangsztás ,rockos ,mármint feltünő ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!