Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a barátom belém szeressen?
Járunk és én nagyon szeretem, ő azt mondta, hogy szeret de egyáltalán nem látszik. Még 5 hete járunk csak.
Szóval mit tehetnék, hogy belém szeressen. Jártam már olyan fiúkkal akik nagyon szerettek és ezt éreztem is... Tudom, hogy ő nem az a "hősszerelmes" típus, de azért jó lenne ha valahogy, úgymond magamba tudnám bolondítani :D
Köszi a válaszokat előre is.. És oltásokat nem kérek..
Ha nem ilyen típus, akkor sehogyan.
Megvannak a maga jelei, ha egy férfi szerelmes.
baromság hogy szeret ha jártok...lásd én...:D
egyáltalán nem voltam szerelmes a volt csajomba, de k*rni jó volt vele na, mondjuk ki!
lehet erre megy ki a játék...bár nemtudom volt-e már akció...
Meg egy másik megközelítése a dolgoknak, hogy lehet az első komoly barátnője vagy, és nem tudja még hogyan kell viszonozni a dolgokat...(lásd szintén én 14 évesen...:S)
hány évesek vagytok am?
Lehet, de én nem érzem...
Úgy értem, hogy járt egy lánnyal az ismerőseim közül de vele csak játszott.. Összejött vele, rá 2 napra szakított vele, majd megint ugyan ez, de azért velem már csak több mint 1 hónapja jár :-S
Szóval mégis mit tegyek, hogy igazán szeressen?
Ha te vagy neki a megfelelő nő, akkor beléd szeret.
Nem akarlak megbántani, de neked kell megváltoznod ahhoz, hogy szeressen téged.
Én se tudok olyat szeretni, aki nem igazán az esetem:(
hiába változol ha nem szeret....nem fog belédszeretni akkor sem ha 90 es melleket csinálsz, meg j.lo segget...
mit takar az a NAGYON fiatal? mégis mennyire? 15?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!