Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a barátom belém szeressen?
Járunk és én nagyon szeretem, ő azt mondta, hogy szeret de egyáltalán nem látszik. Még 5 hete járunk csak.
Szóval mit tehetnék, hogy belém szeressen. Jártam már olyan fiúkkal akik nagyon szerettek és ezt éreztem is... Tudom, hogy ő nem az a "hősszerelmes" típus, de azért jó lenne ha valahogy, úgymond magamba tudnám bolondítani :D
Köszi a válaszokat előre is.. És oltásokat nem kérek..
Hát ja, és nem is azok a gyerekesek vagyunk.. Mindketten járunk diszkóba, vannak nálunk fiatalabbak is pl. dj-be, és mindkettőnknek a baráti köre idősebb 1-3 évvel :D
Na de nem ez a lényeg :D
s szerintetek az segítene ha 1 kicsit féltékennyé tenném?
gyenge flört más pasikkal :> :P
v rossz ötlet???
szerintem halálpontosan viselkedj úgy, ahogy ő veled
az eredmény garantált :)
Amugy meg neki úgy tudom h még komolyabb kapcsolata nem volt, mert minden lánnyal majdnem úgy bánt mint velem... Még kb. velem jobban bánik, de ez is rémes...
S a legjobb barátnőm beszélt vele Msn-en és azt mondta, hogy még ő maga sem tud eligazodni saját magán, meg, hogy olyan mint az időjárás... :(:(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!