Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért regisztrál egy ilyen nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért regisztrál egy ilyen nő társkersőre?

Figyelt kérdés
A kiszemelt korosztályom a társkeresőkön a 30-as anyukák. De már a sokadik nőbe futok bele, aki chaten értelmesnek és normálisnak tűnik de egyszerűen lehetetlen vele egy randit egyeztetni, mert nem ér rá soha. Értem én, hogy egy anyuka sokkal nehezebb helyzetben lehet (pláne ha az apuka nem tölt időt a gyerekével), de így mi értelme van "társat keresni"?

nov. 26. 18:21
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Akikbe belebotlottál, valószínű, maguk sem tudják, mit akarnak, vagy tőled várnak 200%-os alkalmazkodást. Ugyanis egy érett gondolkodású, határozott nő, ha komolyan veszi az ismerkedést, minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy időt szakítson valahogy egy randira. Aki tényleg találkozni akar, az fog is, nem a kifogások mögé bújik, hanem a megoldásra fókuszál.
nov. 27. 08:30
 32/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én is hasonlóan gondolom mint a #31-es. Szerintem aki komolyan veszi az ismerkedés és nem csak a sült galambot várja, az tesz is érte.
nov. 27. 09:00
 33/41 anonim ***** válasza:
31-es vagyok. Annyit még hozzátennék, nemcsak a kapcsolat elején kell tenni időt és energiát az egészbe, hanem mindvégig. Aki az elején sem képes erre, mit is várhatnánk tőle később? Én Dömsödről utaztam Ecserre, ha úgy tudtam csak megoldani, az utolsó busszal bementem, hogy együtt tudjunk lenni. Ha valaki fontos valakinek, hegyeket képes megmozgatni az ügy érdekében.
nov. 27. 09:21
 34/41 anonim ***** válasza:
Szard le! Mással is biztos chatelnek és válogatnak! Megtehetik!
nov. 27. 10:10
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
Hiába mondjuk többen is, hogy ez így nem normális és nem tisztességes a nők részéről, a gyk-s női kommandó úgyis lepontoz mindenkit, mert sajnálni kell a nőket, egyedülálló anyukákat, brühühü. Pedig én is azt vallom, hogy aki komolyan veszi a dolgot, és tényleg ismerkedni akar, az tesz is érte, egy gyerek mellett is megoldható, hogy valaki egy fél órára el tudjon menni randizni. Jó lenne nekik a pasi, de semmit sem hajlandóak ezért tenni. Úgy meg nem lesz kapcsolat a beszélgetésből, ha nem hajlandóak találkozni. Hiába mondják itt a nők, hogy értsd meg az egyedülálló anyukákat, de akkor téged ki fog megérteni? Te értsd meg, hogy ő ezért meg azért nem tud (valójában szerintem nem is akar) találkozni, de ő nem érti meg, hogy te szeretnél, és hogy ebből így nem lesz semmi. Kicsit neki is alkalmazkodnia kellene, ha mindenáron pasit akar. Olyan nincs, hogy pasit akarok, de nem teszek ezért semmit, aztán holnap reggel felébredek, és nini, ott van mellettem a pasi, aki majd körbeugrál. Az pedig a dolog másik oldala, hogy az ilyen nők csak játszanak a férfi érzelmeivel, hitegetik, ígérgetnek neki, elültetik benne azt a reményt, hogy ebből lehet valami, csak várnia kell a férfinak, miközben nagyon is jól tudják, hogy soha a büdös életben nem fognak találkozni vele. És ez szerintem mocskos dolog a részükről.
nov. 27. 10:37
 36/41 anonim ***** válasza:
Aki találkozni akar, elintézi a gyerek felügyeletet. A gyereknek van apja, rokonai, de játszópajtása is, akihez át lehet vinni kicsit. Nem akarásnak nyögés a vége, csak akkor nem kell sírni, hogy gyerekes nőkkel nem akar bajlódni senki.
nov. 27. 13:23
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
#36: Ez így van. Mindent akarnak, de úgy, hogy nekik semmit se kelljen tenniük ezért. És még hülyítik is a másikat, lebegtetik előttük, hogy ebből a beszélgetésből lehet valami, játszanak mások érzéseivel. Nem hiszem el, hogy egyetlen egyedülálló anyukának sincs se exe, se apja, se anyja, se testvére, se rokona, se barátja, akire rá lehet bízni a gyereket. Ha meg valakinek nincs ideje a gyerek mellett ismerkedni, akkor ne vágjon bele. Ez ugyanolyan, mint ha nekem nincs időm arra, hogy focizzak, akkor nem jelentkezem a helyi focicsapatba, hogy tag akarok lenni. Vagy pl. a gyerek miatt nem tudok dolgozni járni, de azért vegyenek már fel az adott állásra, és utalják is nekem a fizetést. Ha pl. álláshirdetésre jelentkezik egy gyerekes nő, ott sem fognak hónapokig várni rá, hogy majd talán egyszer elmegy állásinterjúra, hanem felvesznek egy olyat, aki azonnal tud kezdeni. A társkeresésnél is így van, senki nem fog arra várni, hogy az adott nő hónapok múlva TALÁN tud időt szakítani egy randira.
nov. 27. 14:04
 38/41 anonim ***** válasza:
Az ilyen nők irreális elvárásokkal rendelkeznek, amit férfiként lehetetlen megugrani. Mert keltsd fel az érdeklődését, légy lovagias, folyton szórakoztasd, találj ki jobbnál jobb, izgis randi programokat, ahol nyitsd tágra a buxád, kápráztasd el, hódítsd meg és küzdj érte, ha meg akarod kapni, mert hát te vagy a férfi. Ő meg a nő és ha majd eleget bizonyítasz, méltóztatik emberszámba venni.
nov. 27. 16:36
 39/41 anonim ***** válasza:

Miből gondolod, hogy társat keresnek?

Csak abból, hogy társkeresőnek hívott oldalon vannak?

Vagy azt mondják, hogy azt akarnak.

Közben csak figyelmet, meg az érzést, hogy valakinek kellenek.

Legfeljebb, ha beesik valami nagyon extra pasi, azzal találkoznak is.

nov. 27. 19:45
 40/41 anonim ***** válasza:
Mert bolond. A társkeresőn lévő emberek 90%-a nem veszi komolyan az ismerkedést, a maradék 10% egyik fele alkalmatlan kapcsolatra csak nem tud róla, a másik fele tartozik talán a normális halmazba, csak ők elvesznek a tömegben. Szerintem a társkeresők ideje leáldozott, nem úgy megy ez már, mint 10-20 éve. Az emberek csak az önös érdekeik által vezérelve keresnek valakit az alapján, hogy mit képes nyújtani, de önreflexióra már képtelenek.
nov. 28. 09:43
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!