Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért regisztrál egy ilyen nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért regisztrál egy ilyen nő társkersőre?

Figyelt kérdés
A kiszemelt korosztályom a társkeresőkön a 30-as anyukák. De már a sokadik nőbe futok bele, aki chaten értelmesnek és normálisnak tűnik de egyszerűen lehetetlen vele egy randit egyeztetni, mert nem ér rá soha. Értem én, hogy egy anyuka sokkal nehezebb helyzetben lehet (pláne ha az apuka nem tölt időt a gyerekével), de így mi értelme van "társat keresni"?

nov. 26. 18:21
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Mellesleg egy randi meg nem lehet áldozat. Az már hamvában holt. Egy leendő társ pont nem arrol híres hogy teher a nyakadva és púp a hátadra hanem pont arról hogy vele jobb vele könnyebb.
nov. 26. 20:15
 22/41 anonim ***** válasza:
81%
#20: Szerinted melyik felnőtt ember fog hónapokat várni arra, hogy egyáltalán randizni tudjon valakivel, akivel vagy működik a dolog, vagy nem? Egy épeszű, felnőtt ember akkor sem fog hónapokig chatelgetni valakivel, ha nem csak dugni akar. Csak a személyes találkozásokon dől el, hogy passzol-e két ember, annak viszont nincs értelme, hogy hónapokig csak dumálgassatok a neten, miközben nincs személyes kontaktus.
nov. 26. 20:17
 23/41 anonim ***** válasza:
67%
#21: Nem a randit értettem áldozat alatt. Hanem hogy az anyuka is hozzon áldozatot, és egyik nap szedje össze magát, és ugorjon le a cukrászdába egy órácskára ahelyett, hogy a gép előtt chatelget.
nov. 26. 20:19
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

Az 5-ös sztm jókat ír.

Nálam bejött és páromnak nem volt gyereke se.

nov. 26. 20:22
 25/41 anonim ***** válasza:
79%

23 amikor csetelget ott a gyerek az ölében.

Irtam példákat jatszoter pláza vagy elviszlek meg ezek. ne értetlenkedj màr .

Pont nem azzal lehet kozelebb kerulni hogy terheket raksz a nyakába! Meg áldozatokat hozzon.

Az ilyen kinek kéne társnak akivel ugy talalkozhatsz csak hogy kierőszakolod magadbol?

A társ az aki könnyít a napodon az életeden és nem fordítva!

Aki amikor dolgod van nem tudsz andalogni kapálsz akármi, odaáll melléd és veled kapál akkor!

22 nem várni kell meg nyavajogni hanem odamenni es tenni.

Ezt is leírtam hogy nem hisztizni kell!

nov. 26. 20:26
 26/41 anonim ***** válasza:
Alkalmazkodó képesség, empátia, türelem, megértés. Oh, dehogy! Csak a hiszti!
nov. 26. 20:43
 27/41 anonim ***** válasza:
59%
Lehet én vagyok furán bekötve, vagy túl sok true crime-ot nézek, de tuti biztos nem vinnék egy neten megismert idegen férfit a gyerekem, vagy a lakóhelyem közelébe első randin. Persze, ha igazán találkozni akar, jól esne, ha felajánlaná, hogy beszáll a bébiszitter költségeibe, hogy tudjunk randizni, de alapvetően ezt szerintem nőként kell megteremteni. Mármint a lehetőséget egy nyugodt találkozóhoz. Félretéve a paranoiámat, nem hiszem, hogy ideális lenne úgy ismerkedni, hogy a randin aktívan figyelnem kell a gyerekre, meg lefoglalni. Nem azért, mert a férfi nem elég empatikus, vagy nem akar részt venni ebben, de egyszerűen nem tud a két fél normálisan odafigyelni egymásra egy ilyen helyzetben. Először az érdeklne, hogy mi ketten kijövünk-e egymással. Utána jönne az, hogy a gyerekkel hogyan viselkedik.
nov. 26. 20:51
 28/41 anonim ***** válasza:
0%

Az anyukáknak a gyerekük a legfontosabb, őt fogják mindenkinél jobban szeretni. Ezt le is írják a profiljukban kivétel nélkül. Konkrétan mást nem is tartanak fontosnak megemlíteni magukról.

Te mit szeretnél egy nőtől? ha figyelmet, törődést, szeretetet, akkor azt már lefoglalták a gyerekei. Szexre se idő, se alkalom. Zero privát szféra.

Bárhogy nézem, akinek gyereke lett, nem alkalmas párkapcsolatra.

nov. 26. 21:04
 29/41 anonim ***** válasza:
51%
Csak felnott férfiak alkalmasak gyerekes nők mellé. Másoknak ez magas léc.
nov. 26. 21:08
 30/41 anonim ***** válasza:
59%
#25: Nem rakok terheket senkinek a nyakába. Viszont ahhoz senkinek sincs joga, hogy heteken-hónapokon át hülyítsen valakit, ígérgesse a találkozót, aztán meg mindig közölje, hogy nincs ideje. Aki komolyan gondolja az ismerkedést, az gyerek mellett is megtalálja annak a módját, hogy találkozzon a másik emberrel. Azért a legtöbb egyedülálló anyukának vannak szülei, barátai, valaki, aki tud vigyázni 1-2 órára a gyerekre, nem mindenki él burokban, tök egyedül. Ha meg valakinek nem fér bele az idejébe a randi, akkor ne ismerkedjen, ne hülyítsen senkit, ne ígérgessen. Ez ugyanolyan aljas dolog, mint másféle hülyítés, amikor valaki pl. csak egónövelés vagy unaloműzés gyanánt van fent mondjuk társkeresőn, és csak húzza mások agyát. Ha valaki jól tudja, hogy úgysem fog találkozni senkivel sem, mert nincs erre ideje, de közben beetet másokat, az az én szememben aljas ember. Lehet, hogy ezek éles szavak, de ez a véleményem.
nov. 26. 23:09
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!