Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért regisztrál egy ilyen nő társkersőre?
Nyilván konnyebb es egyszerubb amikor már egyutt élnek, vagy a pasi érte megy meloba, egyutt vacsiznak.
Az ilyeneknek csak az ismerkedési szakasz nehezebb mivel senki nem fog idegeneketvfelvinni a házába aki normális meg senkihez nem fog feljàrogatni d.gni. de egy normalis komoly kapcsolat nem is így indul.
Csak epp melo után ovoda elott van ideje 15 perc randira.
A pasik szokták megoldani hogy több ideje legyen a nőnek ahpgy alakul a kapcsolat. Pl lehet mamánál is a kicsi pl a pasi szüleinél is amig egyszer elmennek moziba meg stb.
Vagy pl teljesen más lenne ha a pasi kijárkálna a nővel is pl a jatszoterre vagy gyerekedzésre vagy szánkózni. Es igy ismerkednek mint vmi szomszeddal baráttal ismerőssel.
Aki meg nem akar intergrálódni, jobb is, ha lemodzsolódik.
-Merre vagy most?
-játszótéren
-melyiken merre?
-xy köz
- pont arra vagyok, viszek kürtöskalácsot, mit szólsz?
- csak kicsit vagyunk itt
- nem baj, 10 perc es ott vagyok:)
Vagy:
- mikor végzel?
- ih 16 kor
- és utána?
- sietek a gyerekért
- elviszlek jó? 16 kor ott várlak:)
Vagy:
-Most vagyok érte az oviban megyunk voltba. Vacsi kéne.
-mit szólnál ha pizzáznánk?
Vagy belemászol az életébe fokozatosan, hogy látja veled könnyebb is az élet es tök jó, de senki nem fog hívni külön hogy gyere értem, gyere ki a játszóra.
A pasik mennek kapcsolattartásra a gyerekkel 2-3 napra viszik a gyereket általában 2 hetente
Szóval ha anyuka végimerülésben alszik is 1 napot.... Még marad neki 1,ahova be tudna tenni a akarna.
Aztán jah.
Van a játszóteres téma.
Mondjuk az úgy a jó a te is viszed a te gyereked, ők elvannak, aztán te betod anyut.
Szerintem meg ha egy nő akarna veled találkozni, szakítana rá időt.
Miért anyukák a célcsoportod?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!