Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért regisztrál egy ilyen nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért regisztrál egy ilyen nő társkersőre?

Figyelt kérdés
A kiszemelt korosztályom a társkeresőkön a 30-as anyukák. De már a sokadik nőbe futok bele, aki chaten értelmesnek és normálisnak tűnik de egyszerűen lehetetlen vele egy randit egyeztetni, mert nem ér rá soha. Értem én, hogy egy anyuka sokkal nehezebb helyzetben lehet (pláne ha az apuka nem tölt időt a gyerekével), de így mi értelme van "társat keresni"?

ma 18:21
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

Nyilván konnyebb es egyszerubb amikor már egyutt élnek, vagy a pasi érte megy meloba, egyutt vacsiznak.

Az ilyeneknek csak az ismerkedési szakasz nehezebb mivel senki nem fog idegeneketvfelvinni a házába aki normális meg senkihez nem fog feljàrogatni d.gni. de egy normalis komoly kapcsolat nem is így indul.

Csak epp melo után ovoda elott van ideje 15 perc randira.

A pasik szokták megoldani hogy több ideje legyen a nőnek ahpgy alakul a kapcsolat. Pl lehet mamánál is a kicsi pl a pasi szüleinél is amig egyszer elmennek moziba meg stb.

ma 18:24
 2/27 anonim ***** válasza:

Vagy pl teljesen más lenne ha a pasi kijárkálna a nővel is pl a jatszoterre vagy gyerekedzésre vagy szánkózni. Es igy ismerkednek mint vmi szomszeddal baráttal ismerőssel.

Aki meg nem akar intergrálódni, jobb is, ha lemodzsolódik.

ma 18:26
 3/27 A kérdező kommentje:
Én persze minden megoldásra és kompromisszumra hajlandó lennék. De azt már nem viselem el, ha csak ígérgetnek. Vagy vessem fel, hogy találkozzunk egy játszótéren és beszélgessünk míg játszik a gyerek?
ma 18:28
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Vesd fel, hogy a játszótéren, amíg játszik a gyerek.
ma 18:31
 5/27 anonim ***** válasza:
81%

-Merre vagy most?

-játszótéren

-melyiken merre?

-xy köz

- pont arra vagyok, viszek kürtöskalácsot, mit szólsz?

- csak kicsit vagyunk itt

- nem baj, 10 perc es ott vagyok:)

Vagy:

- mikor végzel?

- ih 16 kor

- és utána?

- sietek a gyerekért

- elviszlek jó? 16 kor ott várlak:)

Vagy:

-Most vagyok érte az oviban megyunk voltba. Vacsi kéne.

-mit szólnál ha pizzáznánk?

Vagy belemászol az életébe fokozatosan, hogy látja veled könnyebb is az élet es tök jó, de senki nem fog hívni külön hogy gyere értem, gyere ki a játszóra.

ma 18:34
 6/27 anonim ***** válasza:
0%

A pasik mennek kapcsolattartásra a gyerekkel 2-3 napra viszik a gyereket általában 2 hetente

Szóval ha anyuka végimerülésben alszik is 1 napot.... Még marad neki 1,ahova be tudna tenni a akarna.

Aztán jah.

Van a játszóteres téma.

Mondjuk az úgy a jó a te is viszed a te gyereked, ők elvannak, aztán te betod anyut.

ma 18:36
 7/27 anonim ***** válasza:
*boltba
ma 18:36
 8/27 anonim ***** válasza:
0%
Igen,vitesd el magad egy játszótèrre. Biztos erre vágyik, h hintáztasson.
ma 18:37
 9/27 anonim ***** válasza:
Aki valoban akar vmit vkitol annak nem a helyszín számit.
ma 18:38
 10/27 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem meg ha egy nő akarna veled találkozni, szakítana rá időt.

Miért anyukák a célcsoportod?

ma 18:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!