Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma már a 175cm nagyon kevésnek számít férfiak esetében?
Rákerestem és nem találtam 175cm kulcsszóra semmit így meg biztosan nem hangzott el ez a kérdés:)
Te vagy itt a moderátor aki majd megmondja mit szabad kérdezni és mit nem? Ha nem tetszik minek jöttél ide kötekedni?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
20 kérdéssel és pár órával ezelőttről. A delikvens azon vekeng, hogy 176 cm magassággal alacsony. Centinként egyesével fogtok rákérdezni? Mert akkor még elég sok kérdés várható.
A kérdés címében nem volt benne a 175 így nem adja ki a kereső
Van itt elég sok kérdés, nem kötelező mindre válaszolni
A férfiak átlagmagassága Magyarországon 176 cm. Szóval a te magasságod teljesen rendben van. Ne köss bele, hogy te 175 vagy, az csak egy centivel kisebb. Az átlag amúgy is azt jelenti, hogy sokan vannak 176 alatt is (és felette is persze).
A nők átlagmagassága 164 cm. Szóval? Több mint 10 centivel vagy magasabb egy átlag nőnél.
Én 158 cm vagyok, párom 176. Teljesen jó! Nincs bajom vele, miért is lenne, sokkal magasabb nálam. Ha felveszek 10 centis magassarkút, akkor is. Bár én nem magasság alapján valasztok párt (volt már 185 centis és 160 centis párom is... Mindegyik jó volt)
Mi az hogy ne köss bele az egy centi különbségbe?
Azt írtam a 175-re nem adja ki a kereső a 176-ot ami amúgy sem a címben volt
Olvasd végig mielőtt kötekedsz
17, itt te kötegszel. A válaszadó azt írta, hogy 176 cm az átlag magasság, de feltételezte, hogy jön majd a "de én nem annyi vagyok" felkiáltás, amit megelőzendő leírta, hogy ne köss bele az egy centibe.
Köze nem volt a korábban linkelt kérdéshez annak, amit ő írt. Csak értelmezni kéne támadás helyett.
Egyébként, ha neked az van a fejedben, hogy alacsony vagy, akkor úgyis mindegy, itt hányan írják, hogy nem. Ha meg nem ez lenne a fejedben, nem kérdezel.
Szóval a valóságban mit is számít az, hogy mit válaszolunk? Semmmit.
A tényeket leírta a 17-es, nem ragozom, igaza van.
Van nő, akinek kevés lesz ez a magasság, a többségnek meg pont jó, mert a legtöbb nőre ráversz cirka 10 centit és a férfi átlag magasságot hozod. Ezek a tények, te meg azt beszélsz be magadnak ami jól esik. Ha törpének képzeled magad, azon úgyse változtat semmi külső inger.
Nem ez történt! olvasd végig mielőtt beszólsz!
Az volt hogy mondtam a 175 kulcsszóra nem adott ki ilyen kérdést és a 165cm-es kérdésben sem a címben szerepelt így nem adki ki a kereső és nem tudhattam hogy volt e hasonló kérdés... olvasni kéne mielőtt beszólsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!