Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma már a 175cm nagyon kevésnek számít férfiak esetében?
Figyelt kérdés
Ez mennyire nehezítheti meg valaki dolgát?ma 20:32
1/12 anonim válasza:
Nem vészes, ha jóképű, jól öltözik és normális alakja van ami passzol a magasságához.
3/12 A kérdező kommentje:
kac-kac
ma 20:51
5/12 anonim válasza:
A saját dolgotokat nehezítitek meg, tökéletesen látszik a kérdésekből.
6/12 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet normálisan válaszolni?
ma 21:01
7/12 anonim válasza:
Nekem valahogy így van ez a fejemben (én nő vagyok, 175cm):
200+extrém magas
190-199 nagyon magas
180-189 magas
170-179 nem kifejezetten alacsony, nem is magas. Közepes, vagy mi erre a jó szó.
169 alatt alacsony
8/12 anonim válasza:
Azért, mert már napok óta ezen kattogtok. Most éppen nem a farok méret, hanem a magasság a téma. Már egy csomó válasz érkezett, ezen megy a vita, de akkor is meg kell újra kérdezni.
9/12 anonim válasza:
Nem nő vagyok, úgyhogy csak a saját nevemben tudok beszélni. 175 cm vagyok és soha nem tapasztaltam azt, hogy ez hátránynak számítana. Alapból az alacsonyabb lányok jönnek be 165-, de volt már kb egy magas barátnőm is. Igaz, nem is próbálkoztam magasabb lánynál, mert nekem lenne kényelmetlen. Lehet, hogy előny, ha valaki magas, de ha alacsonyabb is vagy, oltozkodessel, edzett fizikummal, jó megjelenéssel szerintem nagyjából ugyan ott vagy.
10/12 A kérdező kommentje:
Ugye feltűnt hogy nem egyetlen ember az egész internet? Hogy valaki napokkal ezelőtt kérdezett a farkáról akkor nekem már nincs jogom ma feltenni egy kérdést a férfiak magasságáról?
ma 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!