Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mitől számít egy nő kevésnek?
Figyelt kérdés
Egy pasi írta,hogy nem jött össze 2 nővel mert kevesek voltak.2019. nov. 7. 22:02
1/12 anonim válasza:
Lehet hogy hármat akart, vagy négyet.
2/12 anonim válasza:
Furcsa nekem ez a fogalmazás, én inkább úgy szoktam mondani, hogy nem passzolunk. Nem kötelező mindenkivel összejönni, teljesen random dolgok fognak meg valakiben. Nincs biztos recept. Az is lehet, hogy csak fel akart vágni, hogy neki vannak lehetőségei, de megteheti, hogy nem él velük.
3/12 anonim válasza:
Ugyanattól, mint egy férfi.
Ez egy meghatározhatatlan jelző, általában kizárólag a nézőpont határozza meg kinek ki a "kevés" és miért.
4/12 anonim válasza:
Mondjuk hiányzott az egyik végtagja, vagy a feje.
5/12 anonim válasza:
Vagy nem passzolnak személyiségre, amit millió egy dolog okozhat, vagy szimplán csak buta a nő, mint egy marék föld.
7/12 anonim válasza:
Pl ha undoritóan beszél akk kevés benne a kedvesség.
Tehát vmi számára fontos hiányzott belőled.
8/12 anonim válasza:
Kevés benne az a tulajdonság, ami engem megfogna.
9/12 anonim válasza:
Nincs hobbija, nem tud magával mit kezdeni, tőlem vár mindent, nincs munkahelye, stb. Ez mindenkinél mást jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!