Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi számít már kevésnek/soknak?
Tegyük fel, hogy van egy 24-25 éves srác.
Minimum és maximum hány éves lányokkal lehet párkapcsolata?
Tehát mi számotokra az a tartomány ami alatt vagy felett már , betegesnek, vagy fúrcsának tartanátok a dolgot?
Kösz a válaszokat előre is.
Lefelé mondjuk nálam a 17 lenne a legeslegalsó határ, bár ez is attól függ mennyire érett a lány, mik az elvárásaik. Ennél lejebb semmiképpen.
Felfelé talán 5-10 év belefér...
én 18/L párom 27/F
egyébként pedig nem annyira fontos a kor ha jól érzed magad a másikkal...persze azért van bizonyos határ :)
hát sztem 18-27 között még belefér, annál lejjebb szerintem gáz, mert egy 18 év alatti lány még gyerek, bár ez sokban függ a lánytól és a pasitól is. Én mindig érettebb voltam a koromnál és 16 évesen volt egy 25 éves barátom és jól meg voltunk. Az idősebb csajok meg hát nem tom, szerintem az a normális ha a srác az idősebb egy-két évvel vagy ha egy idősek vagytok, azért írtam 27et mert ha mondjuk 2-3 évvel idősebb a csaj az még simán beleférhet.
18/L
17-26-ig szerintem tök oké...Bár ez a 17 is a függ a lánytól és a pasitól is.
Erre igazából nincs általános szabály,mert ha szeretik egymást akkor tök mindegy,hogy a csaj 15,16 vagy 17éves.
15/L
Van akkor egy 24 éves srác..
..na szerintem a legalsó határ az 19 év,a legfelső meg 29 év..
Ha 25 éves a srác,akkor a legalsó határ 20 év,a legfelső meg 30..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!