Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy meghívásra valaki mosolyogva mondja, hogy "meglátjuk", az igen lesz? Csak nem akarta rögtön rávágni?
Ebbol nem lesz semmi, nincs kemia koztetek, azert is van ekkora lappangas. Ha a no nem ilyen ugyefogyott ismrrkedes teren, akkor mar kaparna erted.
Nem is ertem a kifogasodat, te ezeket direkt kibuvokent gyartod vagy mi? Megmondtam mar egy ismerosomnek is, ha szeretne valamit a csajtol, akkor legyen felnott ferfi, probalkozzon, ne pedig varjon tatott szajjal a lehetosegre. Nem repul a sult galamb. Meg hat nem azert, de ha nincs idotok randizni, ismerkedni, akkor nincs itt min erolkodni. Nem lesz kesobb se tobb ido. Igazabol sztem azert nem dumaltok meg nem haladtol, mert nincs meg a kolcsonos vonzalom vagy netan mind2tok ennyire bena ebben az ugyben, bar erre kicsi a lehetoseg. Es ott van h o bucsuzott el egy bizonytalan valasszal. A csajnak nem vagy eleg vonzo.
En a helyedben kitalalnek nagyon gyorsan vmi indokot es letesztelnem a vizet. En ennyi energiat 25 evesen pazaroltam bizonytalan dolgokra es emberekre. Ne pocsekold az energiadat, idodrt meg erzeseidet.
De lehet te csak szexelni akarsz. Mikor voltal utoljara novel? Mennyire ismered ot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!