Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy meghívásra valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy meghívásra valaki mosolyogva mondja, hogy "meglátjuk", az igen lesz? Csak nem akarta rögtön rávágni?

Figyelt kérdés

nov. 23. 16:12
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
58%

9-es, ez mekkora marhaság. Ha engem elhív egy pasi randizni, és tetszik nekem, akkor igent mondok. Ha meg nem tetszik, akkor megmondom neki, hogy nem, hogy van barátom vagy valami ilyesmi.

A talán az szerintem is nemet jelent, de elég gerinctelen az a nő, hogy még ennyit sem bír kinyögni, hogy ne reménykedj.

Szerinted ha tényleg tetszenél neki, nem kapna az alkalmon, hogy randira hívod? Ez a talán, még ha igen is lesz belőle, olyan nyögvenyelős. Én hagynám a helyedben.

nov. 23. 21:40
 12/57 anonim ***** válasza:
100%
A talàn amolyan eufémizmus arra, hogy nem jössz be, csak nem akarlak megbántani.
nov. 23. 22:16
 13/57 anonim ***** válasza:
86%
Nem
nov. 24. 00:09
 14/57 A kérdező kommentje:
11: de ha nem tudja még azt sem mikor, mire mondja a biztos igent? Tegyük fel igent mond, de nem lesz jó neki az az időpont amit felajánlok? Nem inkább így korrekt, hogy nem igérget?
nov. 24. 00:30
 15/57 anonim ***** válasza:
88%

Ez egy nem.

Max atgondolja, var hatha megjon a kedve, de akkor ott egy Nem volt.

nov. 24. 01:20
 16/57 A kérdező kommentje:
Akkor semmit nem számít, hogy közben cukin mosolygott?
nov. 24. 19:03
 17/57 anonim ***** válasza:
72%
Dehogynem. Látja, hogy milyen hülye vagy és szórakoztató vagy számára.
dec. 5. 11:40
 18/57 anonim ***** válasza:
100%

Jólesik neki a meghívás, de nem érdekled.

Bocs, de én így gondolom.

dec. 5. 12:25
 19/57 anonim ***** válasza:
100%

"de ha nem tudja még azt sem mikor, mire mondja a biztos igent"

Meghívtad? Hova, mikorra?

Mit vársz, ha igazából konkrétan meg se hívtad?

dec. 5. 12:31
 20/57 A kérdező kommentje:
19: úgy hívtam meg, hogy ha lesz megint olyan alkalom mint a múltkor (zenei est), eljön-e? Tehát nem tudom még én sem, hogy mikor lesz, ezért időpontot sem mondtam.
dec. 5. 12:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!