Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha itt privátban rámírnak és nem válaszolok, mert nem szimpi amit írt az illető, már rögtön mindennek elmondják az embert?
Én ezt nem értem.
Ha nem írsz vissza akkor ír az illető újra, hogy "te szemét írj vissza!!" vagy hogy kell ezt elképzelni?
Van tiltás gomb.
Én senkinek nem válaszolok, meg soha nem írtak vissza, hogy miért nem.
Jó hát gyökerek mindenhol előfordulnak. Nem kell velük foglalkozni.
Én szoktam itt írni hátha össze jön egy barátnő. Az a gond itt hogy minden anonim addig a pontig míg vissza nem ír, az adott nő.
Volt hogy sajnos 2x betaláltam ugyan azt a nőt amit én sem szeretnék, mert ha nem ír elsőre biztosan nem akar velem ismerkedni. Csak legalább a nick név tudható lenne előre akkor biztosan nem írnék újra véletlenül sem.
De ez van, venni kell a lapot és nem erőltetni a dolgokat.
Forgatókönyvet tudnék írni előre, hogy miket fognak írni.
Egyszer a normálisakkal itt beülnék egy internetkávézóba, írnék egy választ, amire kapok privátot, és minden válasz tartalmát előre megjósolnám, mielőtt megkapom. Minden jó válaszért kapok egy kávét, és 1 hétig nem alszom.
"Csak legalább a nick név tudható lenne előre akkor biztosan nem írnék újra véletlenül sem."
Ez üti a felhasználónév elrejtésének lehetőségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!