Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy ha itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha itt privátban rámírnak és nem válaszolok, mert nem szimpi amit írt az illető, már rögtön mindennek elmondják az embert?

Figyelt kérdés
2024. márc. 31. 12:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
97%

Én ezt nem értem.

Ha nem írsz vissza akkor ír az illető újra, hogy "te szemét írj vissza!!" vagy hogy kell ezt elképzelni?

2024. márc. 31. 12:53
 2/19 anonim ***** válasza:
83%

Van tiltás gomb.

Én senkinek nem válaszolok, meg soha nem írtak vissza, hogy miért nem.

2024. márc. 31. 13:01
 3/19 anonim ***** válasza:
57%
Nem találkoztam még ilyennel. Az ismerkedős privátokra mondjuk tiltást nyomok azonnal, mert tapasztalataim szerint a legtöbb ilyen napi szinten küldözgeti az üzeneteket, meguntam megkapni ugyanattól az embertől hetente többször ugyanazt.
2024. márc. 31. 13:04
 4/19 A kérdező kommentje:
1! Valahogy így.
2024. márc. 31. 13:08
 5/19 anonim ***** válasza:
84%
Én se szoktam írni senkinek. Egyszer valaki más felhasználóval kevertek és rám akarták erőltetni, hogy én ő vagyok, csak mert nem írtam privátban vissza, hogy nem én vagyok az. Ezt ki is írtam a fórumra, erre meg jöttek a "na most már biztosan te vagy az, ha nem is mersz válaszolni" hozzászólások. De felőlem aztán mindenki azt gondol, amit akar.
2024. márc. 31. 13:12
 6/19 anonim ***** válasza:
68%

Jó hát gyökerek mindenhol előfordulnak. Nem kell velük foglalkozni.

2024. márc. 31. 13:15
 7/19 anonim ***** válasza:
68%
Le kell tiltani akivel nem akarsz szóba állni, vagy ha köcsög beszélgetés során.
2024. márc. 31. 13:20
 8/19 anonim ***** válasza:

Én szoktam itt írni hátha össze jön egy barátnő. Az a gond itt hogy minden anonim addig a pontig míg vissza nem ír, az adott nő.

Volt hogy sajnos 2x betaláltam ugyan azt a nőt amit én sem szeretnék, mert ha nem ír elsőre biztosan nem akar velem ismerkedni. Csak legalább a nick név tudható lenne előre akkor biztosan nem írnék újra véletlenül sem.

De ez van, venni kell a lapot és nem erőltetni a dolgokat.

2024. márc. 31. 13:22
 9/19 anonim ***** válasza:
55%

Forgatókönyvet tudnék írni előre, hogy miket fognak írni.

Egyszer a normálisakkal itt beülnék egy internetkávézóba, írnék egy választ, amire kapok privátot, és minden válasz tartalmát előre megjósolnám, mielőtt megkapom. Minden jó válaszért kapok egy kávét, és 1 hétig nem alszom.

2024. márc. 31. 13:26
 10/19 anonim ***** válasza:

"Csak legalább a nick név tudható lenne előre akkor biztosan nem írnék újra véletlenül sem."

Ez üti a felhasználónév elrejtésének lehetőségét.

2024. márc. 31. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!