Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy ha itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha itt privátban rámírnak és nem válaszolok, mert nem szimpi amit írt az illető, már rögtön mindennek elmondják az embert?

Figyelt kérdés
2024. márc. 31. 12:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom miért kell félni az itteni ismerkedéstől, pár mondatot lehet váltani aztán át lehet gyorsan is menni más platformra (face, tiktok anyámkinja) ott is ugyanannyi féleszű van és rostálni kell őket. Igazság szerint annyira kényelmesek a nők hogy a legkisebb erőfeszitést sem hajlandók megtenni, van egy másik oldalon ami nem anonim profiljuk és csak várják ott hogy beessenek a hercegek fehér audival, akik le tudják nyűgözni őket valami fenomenális, intellektuális, elképesztő humorral és akkor talán hajlandóak úgy kommunikálni hogy nem harapófogóval kell mindent kihúzni.
2024. márc. 31. 14:33
 12/19 anonim ***** válasza:
77%
11, aki ismerkedni akar, társkeresőn van. Ne zaklass másokat.
2024. márc. 31. 14:36
 13/19 anonim ***** válasza:
17%
pedig innen is ugyanúgy ki lehetne indulni egy ismerkedésre mint egy társkeresőn, mondom ez lustaság és korlátoltság
2024. márc. 31. 14:54
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
De nem akarnak. El kell fogadnod, hogy ha valaki nem akar veled ismerkedni.
2024. márc. 31. 15:14
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Ezt ugyanúgy el kell fogadni társkeresőn is, ott sem akar mindenki mindenkivel ismerkedni, annyi erővel itt is lehet esélyt adni.
2024. márc. 31. 16:20
 16/19 anonim ***** válasza:
81%
De nem akarnak. Ezt el kell fogadnod. Nagyon erőszakos vagy. És bizonyítod ezzel, miért rossz ötlet online ismerkedni. A fajtád nem fogadja el a nemet.
2024. márc. 31. 16:34
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én társkeresőn sem vagyok fent, de az itteni átlag válaszokból kiindulva sosem ismerkednék itt, mert nem tudni, hogy melyik nőgyűlölő gyökér próbál épp privátban normális embert színészkedni, hátha összejön valami. Mielőtt azzal jönnétek, hogy az életben is hazudozhat bárki, igen, de itt nagyobb arányban vannak a szexista hülyék, mint bárhol, és az életben még sosem ismertem félre senkit. De neten nem nehéz beadni, hogy valaki tök más vagy, jobb esetben is csak elpazaroltam egy csomó időt felesleges irogatással.
2024. márc. 31. 16:52
 18/19 anonim ***** válasza:
88%

Itt 3 fajta pasi ír rád.

1. Az azonnal perverz. Azonnal punci, mellek, segg, recska, szopás, anál, lábak, ruhák, minden.

2. A késleltetett perverz. Ő reagál valamit arra, amit írtál (persze mosolygós emojival), és ha válaszolsz, csak "aha", "értelek" válaszok lesznek, nem figyel arra, amit mondasz, csak a Nem tudom miért kell félni az itteni ismerkedéstől visszafojtva várja, hogy rátérhessen a perverz kérdésekre.

3. A tipikus online pasi. Minden szóra figyel, amit mondasz, mert mindegyikbe belemagyaráz valamit. Mindenben tévedsz, ő jobban tudja. Kijelent rólad dolgokat, kitalál neked traumákat. Ha nem válaszolsz egy kérdésére, utána tényként kezeli, hogy kicsikarja a választ.

Pl. megkérdezi, elvált vagy-e, erre nem válaszolsz. Mert az ilyen nem azért kérdezi, hogy tudja, hanem hogy visszadobhassa az arcodba. ("Akkor azért vagy ilyen, mert csalódtál.") Ilyen = nem reagálsz úgy a manipulációjára, ahogy elvárja.

Nem válaszolsz, ezért tényként mondja a kövi üzenetben. "Akkor nyilván a válásod miatt érint ez érzékenyen." Ki akar csikarni egy választ.

"Nem tudom miért kell félni az itteni ismerkedéstől"

Írja a két pipás. A hülye is tudja, hogy nem *félnek* a nők ismerkedni, hanem nem *akarnak*. De ő is azt csinálja, hogy mond valamit, ami nem igaz, hogy bizonyítsd, hogy nem igaz. Amikor tini vagy, és egy srác azt mondja online, "biztos azért nem küldesz képet, mert dagadt vagy", ugyanezért csinálja. Hogy a kislány majd azt gondolja, megmutatom én, hogy nem vagyok dagadt.

Csak ennek már vége. Akivel 20 éve csinálják ezt, arról lepattan, a mostani tinik meg a mi leírásunkból megtanulják, hogy ez egy manipulációs módszer, és az ilyet hagyni kell a francba.

Egy a közös bennük, egyik sem kérdezi meg, hogy ismerkedsz-e. Mert akkor kapnának egy egyenes kérdésre egy egyenes választ.

2024. márc. 31. 17:12
 19/19 anonim ***** válasza:
Ezer éve használom az oldalt, de ilyen még nem fordult elő.
2024. márc. 31. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!