Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha itt privátban rámírnak és nem válaszolok, mert nem szimpi amit írt az illető, már rögtön mindennek elmondják az embert?
Itt 3 fajta pasi ír rád.
1. Az azonnal perverz. Azonnal punci, mellek, segg, recska, szopás, anál, lábak, ruhák, minden.
2. A késleltetett perverz. Ő reagál valamit arra, amit írtál (persze mosolygós emojival), és ha válaszolsz, csak "aha", "értelek" válaszok lesznek, nem figyel arra, amit mondasz, csak a Nem tudom miért kell félni az itteni ismerkedéstől visszafojtva várja, hogy rátérhessen a perverz kérdésekre.
3. A tipikus online pasi. Minden szóra figyel, amit mondasz, mert mindegyikbe belemagyaráz valamit. Mindenben tévedsz, ő jobban tudja. Kijelent rólad dolgokat, kitalál neked traumákat. Ha nem válaszolsz egy kérdésére, utána tényként kezeli, hogy kicsikarja a választ.
Pl. megkérdezi, elvált vagy-e, erre nem válaszolsz. Mert az ilyen nem azért kérdezi, hogy tudja, hanem hogy visszadobhassa az arcodba. ("Akkor azért vagy ilyen, mert csalódtál.") Ilyen = nem reagálsz úgy a manipulációjára, ahogy elvárja.
Nem válaszolsz, ezért tényként mondja a kövi üzenetben. "Akkor nyilván a válásod miatt érint ez érzékenyen." Ki akar csikarni egy választ.
"Nem tudom miért kell félni az itteni ismerkedéstől"
Írja a két pipás. A hülye is tudja, hogy nem *félnek* a nők ismerkedni, hanem nem *akarnak*. De ő is azt csinálja, hogy mond valamit, ami nem igaz, hogy bizonyítsd, hogy nem igaz. Amikor tini vagy, és egy srác azt mondja online, "biztos azért nem küldesz képet, mert dagadt vagy", ugyanezért csinálja. Hogy a kislány majd azt gondolja, megmutatom én, hogy nem vagyok dagadt.
Csak ennek már vége. Akivel 20 éve csinálják ezt, arról lepattan, a mostani tinik meg a mi leírásunkból megtanulják, hogy ez egy manipulációs módszer, és az ilyet hagyni kell a francba.
Egy a közös bennük, egyik sem kérdezi meg, hogy ismerkedsz-e. Mert akkor kapnának egy egyenes kérdésre egy egyenes választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!